Posted on 9 hozzászólás

SZÓ-KÉP JÁTÉK 15. NAP

JÁTÉK!

Folytatódik játékos önismereti gyakorlatunk! Tartsatok velem a minden nap! 🙂

Megkezdődött egy nagyon hasznos önfejlesztő kihívás bemelegítő része: naponta egy kis gyakorlatra hívlak Benneteket! 🙂

SZÓ-KÉP játékunkban minden nap egy képet mutatok és arra kérlek, hogy figyeld meg az első felbukkanó gondolatod, az azt kísérő érzést, esetleg történetet, majd pedig adj címet ennek a képnek. Hol jelenik meg most ez a téma az életedben?

Szánj magadra egy kis időt, adj magadnak egy kis énidőt! 🙂

Ez a játék abban segít, hogy az asszociációk segítségével felismerések, új nézőpontok szülessenek bennünk és akár egy-egy új megoldás is kibontakozzon a szemünk előtt!

 

Indulhatunk? 🙂

 

Fontos! Azok, akik végig a játék során a legaktívabbak, nyeremény sorsoláson vesznek részt (a bejegyzés végén azt is elárulom, mit kap a két győztesünk!) 🙂

A gyakorlathoz minden képkártyánál segítséget nyújt a folyamat leírása, valamint a kiegészítés és az extrák, melyeket fontosnak tartok kiemelni. Ha valahol úgy érzed, nem tetszik, avagy hiányzik neked valami a képkártyáról, bátran változtass a kiegészítés részben leírtak alapján! 
 
A mai képkártya:
 

 

1. Mi az első gondolatod?
2. Mi az első érzésed?
3. Van-e esetleg egy kapcsolódó emléked/történeted? Ha szeretnél, írj is egy kis mesét a képhez!
4. Hol, mely életterületedben aktuális ez a téma most neked? Miért?
5. Milyen címet adnál a képnek?

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS:

6. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta?
7. Ha jött valami felismerés ezzel kapcsolatban és tudod kötni valamely mostani fontos élettémádhoz, abban mit változtatnál? Mi az, amit már meg is tudsz tenni ennek érdekében? Mit teszel meg konkrétan ennek érdekében?
8. Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne?
 
ÚJ! ÚJ! ÚJ! EXTRA GYAKORLATOK! KATTINTS IDE!
 
A mai képkártyához kapcsolódó kulcsszó/kérdés/megerősítés >> https://tudatkulcs.hu/napi-utravalo-15/
 
A címet, amit a képnek adtál, kérlek, oszd meg velünk is! Így azonnal bekerülsz a nyereményjáték résztvevői közé is 🙂 A többi választ is szívesen olvasom, amennyiben úgy érzed, megosztható! 🙂

Azt javaslom, hogy egy külön füzetbe is jegyezd le a napi válaszaid, legyen egy erre szánt naplód, melybe a felismeréseidet rögzíted. Nagyon érdekes lesz visszaolvasni és segítséget is adhat abban, hogy további felismerések, megoldások szülessenek Benned.

Tarts velünk minden nap a játékban! Nemcsak értékes nyeremény vár, hanem csodás felismerésekkel is gazdagodsz a játék során!

A Tudatkulcs SZÓ-KÉP játékos önismereti gyakorlatai hasonlóak egy coachinghoz, melynek során -mint egy edző- végig támogatlak abban, hogy megtaláld a saját válaszaid. 

 

Ide kattintva egyben megtalálod az összes nap képkártyáit!

 

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS A TUDATKULCS SZÓ-KÉP JÁTÉKOS ÖNISMERETI GYAKORLATÁRÓL:

„A kép sok érdekes, segítő kérdést csalogatott már most elő, nagyon hálás vagyok érte Timke :-))))”

„Nagyon élvezem a játékot, még mindig van felfedezni való „bennem”! :)”

„Timke! Nagyon tanulságos az új önismereti játékod! Hálásan köszönöm.”

„Itt szeretném nagyon megköszönni a jàtékot….milyen jó íve van.”
 
EMLÉKEZTETŐÜL:

A játékba bármikor becsatlakozhatsz, a lényeg, hogy rendszeresen szánj önmagadra időt, nézz rá a mostani főbb témáidra az asszociációk mentén és gazdagodj felismerésekkel, találj rá önmagadban a saját válaszaidra.

A játék menetét minden képkártyánál elolvashatod és érdemes a válaszaidat egy naplóban rögzítened – ha korábban megrendelted a Tudatkulcs Sikernaplót, javaslom, használd ennél az önismereti játéknál is!

Ha tetszik ez a játékos önfejlesztő gyakorlat, oszd meg másokkal is!
 
A NYEREMÉNYEK:
Azok között, akik a 30 nap során a legaktívabbak, kisorsolunk egy 18.000 Ft értékű Szerencse és Siker programozott kristály karkötőt! Két nyertest sorsolunk, a másik szerencsés nyomtatott, dedikált Tudatkulcs Sikernaplót nyer!
Ha szeretnéd, hogy közösen beszéljük meg a gyakorlatot, kipróbálnád a coaching képkártyákat, a Points of You fotóterápiás kártyát, illetve az asszociációs OH kártyákat, szeretettel várlak személyes, vagy Skype-os tanácsadásra! Kattints ide >> TANÁCSADÁS

 

Holnap érkezik a következő képkártya!

Szeretettel várlak!

Timke

life és business coach, életviteli tanácsadó,
tudatosság és boldogság terapeuta,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
kristályprogramozó és kristálygyógyász

 

9 thoughts on “SZÓ-KÉP JÁTÉK 15. NAP

 1. Baratok,pihenes,relax,feltoltodes.

  Csodas naplemente 🙂

 2. Az első gondolat: góóóóól
  az első érzés: siker

  Amikor egy-egy kitűzött célt elérek, vagy egy-egy álmom megvalósul akkor szokott ilyen érzés a hatalmába keríteni. Valamint az elégedettség. 🙂 Mint most .

  a kép címe: győzelem

 3. A kép címe: Haverok, buli, tengerpart

  Nagyon találó a kép; a korábbi bulis éveket juttatja eszembe.
  Imádom a nyarat, a tengert, a Balatont, a homokot. Elképzeltem, hogy barátainkkal közös nyaraláson vagyunk, teljes gondtalanságban, jókedvben, és már ez a kép a fejemben mosolyt csal az arcomra, vidámabb lett a napom, és tervezem is már ezt a nyaralást.

 4. Gondolatok: Egy üres futballkapu , mégis mennyi mindent mesél…..benne van ebben a képben egy boldog, vidám nap miden öröme…..

  Érzések: Engem átjárt a nyugalom , béke , felszabadultság érzése; a hit abban, hogy bennünk van az erő ahhoz, hogy megtaláljuk a boldogságot…..

  Cím: Összhangban

 5. 1. Izzadt férfiak…:)
  2. Nem szeretem a focit…csak nevetek rajtuk..:)
  Cim: Vége van már?…Jöhet a sült hal?..:)

 6. Első érzés: A nyugalom és a „most én jövök” érzések kellemes bizsergése
  A kép címe: A ” JÁTÉK” csak most kezdődik
  Gondolatok: Amikor Timke útnak ereszti nekünk a napi képet,akkor nálam este 10 óra van.Most először jártam úgy,hogy tegnap este/ hétfőn/ megnéztem a képet,és nem írtam semmit! Ma/ kedd/ reggel is megnéztem….naponta többször is,de csak kavarogtak bennem a gondolatok.
  Az előbb azonban szinte rám tört egy kellemes bizsergés,és éreztem,hogy ugyan a képen úgy tűnik a játéknak éppen vége,de ….de….az én ” JÁTÉKOM” csak most kezdődik.
  Amikor Timke kilincses képét megláttam pár napja,vettem egy nagy levegőt,és
  ” KINYITOTTAM” ! Én alapjaiban bátor nő vagyok,de valahogy ez a kilincs adta meg a döntő lépést! A mai képet azért néztem olyan sokáig,mert nem volt könnyű rájönnöm…nem jönnöm kellett,hanem éreznem,hogy,azzal a bizonyos nyitással egy új ” JÁTÉK” veszi kezdetét az életemben! Boldog vagyok,hogy annyi küszködés után megtettem a nyitó mozdulatot,és a megpróbáltatásoknak ugyan nincs vége…sőőőt….de most már nem csak nézem,ahogy mások játszanak,hanem aktív résztvevő lettem én is! A saját életemnek! Bizsergető ez az egész! És mi nyugtat meg? A körülöttem élők naponta sokat tesznek azért,hogy én jól legyek! A belső békém kerestem! Szinte csak segítséget kaptam ehhez,de nem tudtam pontosan,hogy mi is az,amitől én jól leszek! Aztán belül lassan kezdett megfogalmazódni,hogy mit szeretnék.Amikor a kilincses kép jött,akkor már pontosan tudtam,csak…csak….kellett az a kilincs nnaaa!!! :)A legjobb az egészben,és ugye ez adja a megnyugvást is,hogy a környezetem is tudja most már,hogy miért voltam csak nézője a játéknak.A nézelődésnek vége! Holnap beleugrom valamelyik lábbelibe / van ott a képen választék/…és a kapu elé állok.A játékszabályokat mindenki tudja….Ez a legjobb érzés! És aztán igyekszem bemozogni a pályát! Amit tudok,hogy jó vagyok,mint mezőnyjátékos is,mint védő is….és remekül passzolok is,ha kell! JÁTSZANI AKAROK! ÚGY,HOGY A JÁTÉKOT MINDENKI ÉLVEZZE!
  Timke pedig mintha tudná,hogy mikor mire van szükségem! Ezt a játékot is pont akkor indította,amikor én ..én a mindig haladó…..csak álltam és…..Timke lökött rajtam egyet!
  KÖSZÖNÖM!

 7. Góóól! Siker! Kitartó munka eredménye. Megnyugvás

 8. Magára maradt kapu.
  Megelégedettség, minden a helyén van.
  A kép címe: Játék a strandon

 9. Elertem celjaimat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük