Posted on 10 hozzászólás

NAPI POZITÍV GONDOLATOK – ÚJ SIKERPROGRAM!

 

Új, teljesen egyedi sorozat indul ma útjára! A cél az, hogy az előttünk álló időszakban ráhangoljuk magunkat egy tudatos, pozitív életszemléletre. 

Minden nap egy erőt adó kérdés, egy személyes pozitív megerősítés és egy kép segít bennünket a folyamatban.

Érdemes naponta legalább kétszer (leginkább reggel és este) megnézni, visszatérni egy-egy bejegyzéshez, mert nemcsak napindításhoz, hanem esti összegzéshez is kiválóan alkalmasak ezek a gyakorlatok.

A pozitív életszemlélet kialakításával kapcsolatban fontosnak tartom elmondani a következőket: nem arról szól, hogy bármit is elnyomjunk magunkban, vagy rózsaszínre fessük, ami szürke. Pont ellenkezőleg: arra figyelünk, ami VAN (arra, ami a valóság, amit eddigi szemléletünkkel, gondolkodásunkkal létrehoztunk az életünkben tudatosan, vagy tudattalanul) és a megerősítésekkel voltaképpen magokat ültetünk: kifejezzük, kinyilvánítjuk ahová el szeretnénk jutni. Rendszeres ismétlésükkel pedig a tudatalattinknak üzenünk. Ezért, mielőtt bármibe is belekezdek, mindig megkérdezem magamtól: „hol vagyok most? Hova szeretnék eljutni? Hogyan szeretném érezni magam? Mit teszek meg érte minden nap?” 

Az erőt adó kérdés nem más, mint egy pozitív megerősítés olyan formában, amellyel nem alakul ki bennünk kétely. Segíti problémamegoldó elménket abban, hogy elénk tárjon megoldásokat, ahelyett, hogy ellenkezne: „ez nem is igaz, nem is vagy gazdag, okos, vagy szép, stb.” Érdemes a nap folyamán minél többször megkérdezni magunktól és figyelni, mi mindent hoz be az életünkbe 😉

A napi személyes megerősítést a Sikerprogram 108+1 megerősítéséből Te magad fogod interaktív kártya formában kihúzni, így pontosan azt fogod kapni, amelyikre ma leginkább szükséged van. Én is minden nap húzok egyet és felírom őket magamnak. Így végig a nap folyamán velem van a megerősítő mondatom és ez a módszer segít abban, hogy minden helyzetben arra figyeljek, ami előnyömre, javamra válik.

A Sikerprogram 2.0-t a napi bejegyzések végén látható kép teszi teljessé, melyeket azokból a fotókból válogattam össze, amik engem is megérintettek, elgondolkodtattak. Javaslom, hogy többször nézz majd rá az adott napi fotóra és meditálj rajta. Ha van olyan kép, ami nem érint meg, hagyd ki nyugodtan az adott napon. Az új Sikerprogram hármasát (kérdés, megerősítés, kép) tetszőleges arányban tudod használni, hiszen önmagukban is hasznosak.

A napi hármas végül egy komplex programot alkot, mely rendszeresen gyakorolva segíthet bennünket életszemléletünk alakításában. 

A koronát pedig az ösztönző nyereményjáték teszi teljessé: a három legaktívabb résztvevő, aki a legtöbb napi bejegyzésnél megírja a kihúzott személyes pozitív megerősítését, illetve a képnek címet ad és leírja felismeréseit, garantált ajándékot kap: a Sikerprogram után 30 napig a legújabb Mágikus Mondókák fogják támogatni a folyamatban, s nem utolsó sorban így először nézhet bele a készülő Mágikus Mondókás Naplóba! A nyeremény a készülő nyomtatott könyv 365 megerősítés mondókájából 30-at tartalmaz nyomtatható napló fomában. A legeslegaktívabb Olvasó pedig ráadásként a korábbi Mágikus Mondókák e-könyvet is megkapja, ami kereskedelmi forgalomban már nem kapható.

Készen állsz a változásra? Vágjunk bele! 🙂 

Kattints ide és nézd meg az 1. nap bejegyzését!

 

Sikerprogram képeslap

 

10 thoughts on “NAPI POZITÍV GONDOLATOK – ÚJ SIKERPROGRAM!

 1. Összetartozás A kép címe. . Minden úgy alakul ahogy nekem a legjobb és mások javát isszolgálja. Áldás

 2. „Mosolyom még több örömöt vonz az életembe.”

  A kép címe: Bőség (ezt értem az élet minden területére).

 3. emlékezés

 4. A mai napi megerősítő mondatom: „Örömmel még több örömöt vonzok az életembe.”

  Nem tudom, de a képet nézve megint egy dal címe jutott eszembe: Te vagy a fény a szívemben….igaz a képen a kézben van…de nekem ez jött, gondolom nem véletlenül.

 5. A kép címe: Végtelen lehetőség
  Gondolatok: Minden új nap, új lehetőségek tárháza, csak rajtunk múlik mennyit veszünk ki belőle. Hiszem , tudom minden lehetséges és a szeretet erejével csodás dolgok történnek az életünkben.
  Megerősítés: ” Nyitott vagyok, hogy éljek a lehetőségekkel, melyek az életem és a környezetemben élők javulását szolgálja.”

 6. A kép cime : Boldog áramlás!

 7. A kép címe: A játékosság

 8. Kép címe: Végtelen harmónia.

  Gondolatok:Bármerre nézek mindenhol szépséget látok.

  Megerősítés: Végtelenül csodálatos harmónia van Bennem – és a világban.

 9. A kép címe: Egyensúly
  Megerősítés:Befogadom életembe a jólétet
  Mi hozhat egyre több boldogságot életemben:a feltétel nélküli szeretet!

 10. Enyém a megújulás ereje.
  Köszönöm!
  Kép: A végtelenbe és tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük