Posted on Hozzászólás most!

KÖNNYEDSÉG

 

Ma könnyed vagyok. Tudatosítottam magamban, hogy szükségtelen folyton kontrollálnom a helyzeteket, a környezetemet és az életem történéseit. Ezáltal rá merem bízni magamat az Életre, bátran kijelentve, hogy jót akar nekem!

Ma könnyed vagyok. Tudatosítottam, hogy görcsös irányítani és ellenőrizni akarásom ront a helyzeteken. Hitem, bizalmam az, ami segít.

Ma könnyed vagyok. Tudom, hogy testem folyamatai is tökéletes rendben zajlanak,anélkül, hogy folyton ellenőrizgetnem kéne például a szívverésemet, a légzésemet, az emésztésemet. Ezeket tudatosan nem kontrollálom, mégis működnek. Hagyom hát, hogy ez a tökéletes rend továbbra is fennmaradjon és nem gátolom görcsösséggel, aggódással,félelmekkel. Bízom.

Ma könnyed vagyok. Nem ítélkezem, inkább a megismerésre irányítom figyelmem.Megkeresem a helyzet valódi jelentését és értelmét, felismerem, hogyan segít nekem.

Ma könnyed vagyok. Erőfeszítés nélkül fejlődöm! Ahogyan a nyíló virág, a növekvő mag, a napsütés… Vagyok, létezem.Örömmel, könnyedén.

Ma könnyed vagyok. Emlékezem, mennyi jó érkezett már meg váratlanul az életembe, pont akkor, amikor nem gondoltam, nem számítottam rá.

Ma könnyed vagyok. Érzem, mennyi energia szabadult fel bennem attól, hogy kitudtam engedni a kezemből a gyeplőt és hinni tudok a Gondviselésben.

Ma könnyed vagyok. Egyszerűen csak figyelem a történéseket, magamat és a külvilágot. Megnyugodtam.

Ma könnyed vagyok. Nem veszem sem magam, sem az életet túl komolyan. Teret adok a játéknak az életemben.

Ma könnyed vagyok. Élvezem a jelent és átölelem az életem!

Ma könnyed vagyok. Megengedem magamnak, hogy ellazuljak, elengedjem magamat és beengedjem, megengedjem a jót. Áramlásban vagyok.

Ma könnyed vagyok. Ezáltal már most könnyebbnek tűnik sok minden. Kezdem máshogy látni a dolgokat.

Ma könnyed vagyok. Egyszerűen tudom, hogy minden jól alakul!

Ma könnyed vagyok. Ez azt jelenti, hogy vannak céljaim, mégis hagyom, hogy Isten alakítson életemen. Hiszem, hogy ő látja hosszútávon, mi a jó nekem. Ő a társam és én hagyom, hogy megnyilvánítsa önmagát azáltal, hogy végre önmagam vagyok. Ma leteszem a terheket, neki adom és elfogadom a segítségét.

Ma könnyed vagyok. Középpontomban csodálatos béke van.

Ma könnyed vagyok. Érzem, ahogy beburkol a szeretet. Hogy is aggódnék, szoronganék, idegeskednék? Hisz egyfolytában érzem a Mindenható védelmét.

Ma könnyed vagyok és ezt élvezem, mert tudom, hogy ez jó nekem.

 
Harmónia és egyensúly -> http://kristalykulcs.hu/termek/harmonia-es-egyensuly-ko/
 

flying-54986_640

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük