Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés és sorsalakítás a Hold energiájával összhangban!

 

2012. július 14.

szombat

Fogyó Hold az Ikrek jegyében

 

Legyen a mai nap az ellentétek egységének napja!

Ma 14:28- kor lép majd át a Hold az Ikrek jegyébe.
Mi jut eszedbe először az Ikrek jegyéről? A kettősség? Esetleg kétarcúság? A polaritás? Ma ennek a kettősségnek a tanítását építjük be az életünkbe, hogy segítségünkre legyen gondolataink átalakításában.
Feloldjuk az ellentétek ütközését és megteremtjük az ellentétek egységét! Lehetetlen? Lehetséges!
Mi a titok? A szeretet!Ez egy nagy horderejű téma, mérföldkő a tudatosság útján.

Az Ikrek jegyében  az ellentétekkel is találkozunk. Észrevehető, hogy mint a Nap és az árnyéka, mint az anyag színe és fonákja, két ellentétes dolog voltaképpen kéz a kézben jár, összetartoznak, ugyanannak a botnak a két vége- ahogy a mondás 
tartja. Viszont az elme  nem képes egyszerre látni  a kettőt. Látásmódja, múltbeli emlékei, akkor átélt érzelmei  alapján „jónak” vagy „rossznak” ítél egy kialakult helyzetet.  
Az Ikrek archetípus egyik bölcs üzenete: ne címkézz, ne ítélkezz.Egyszerre van jelen benne a kettősség, a polaritás. Ha elengedjük az ítélkezést, nagyon sok tehertől szabadulhatunk meg. 
Gondoljunk a belélegzés és a kilélegzés váltakozására, a nappalra és az éjszakára, ébrenlétre és alvásra, kintre és bentre, fentre és  lentre: nem szidjuk, nem kérdőjelezzük meg. A kettő együtt szükséges. 
A világ önmagában tehát semleges, látásmódunktól válik valamilyenné. Ez a látásmód segít minket abban, hogy válasszunk, ám a választás akkor lehet szabad, ha elengedjük az ítélkezést. Az ítélkezés heves érzésekkel jár, eltaszítjuk, amit rossznak gondolunk, a gyűlölet, elutasítás azonban hatalmas kötőerő, mint minden heves érzelem. Ma tehát érdemes azt gyakorolnunk, hogy észrevegyük a két pólust, azután válasszunk ítéletmentesen, de mindenekelőtt szeressük magunkat ott, ahol vagyunk! 
Werner Ablass: Ne szenvedj, szeress! című művében részletesen kifejti, hogy a szeretet állapotának fenntartása mennyire lényeges és ezt a tárgy nélküli szeretetet érezni mindig ott kezdjük el, ahol éppen vagyunk.
Szívből ajánlom művét, melyet egy ritkaságnak számító régi könyv, Thaddeus Gholas műve ihletett.

 

Ne feledd! Most teljesen ingyen a tiéd! 

Exkluzív 28 napos 

SORSFORDÍTÓ-LÉLEKÉPÍTŐ TRÉNING!

Kérd most!

 


 

A teljes holdnaptárt itt találod:

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar-2/

 

Kép: Michelet B

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük