Posted on Hozzászólás most!

TAROT SZERELMI ELŐREJELZÉS 32. HÉT

 

A Tarot kártya segítségével a párkapcsolatunkra, a szerelmi életünkre is tudatosabban, szélesebb látókörrel, új nézőpontokkal gazdagodva tudunk rátekinteni. A heti szerelmi Tarot előrejelzéssel ebben szeretnék segíteni. A Romantic Tarot, valamint az Angyal Tarot kártyákból kihúztam 3×3 lapot.

Arra szeretnélek kérni, hogy hangolódj rá a szerelem minőségére! Érezd a szeretet, szerelem, a kapcsolódás energiáját magadban! Hogyan vagy most ezzel az életterülettel? Hogyan érzed magad? Hogyan szeretnéd érezni magad? Mi az, amire szükséged van ahhoz, hogy boldognak, kiteljesedettnek érezd magad ezen a területen is? És javaslom, hogy kezdd el ezt önmagadnak is megadni!

Legyél jó társa önmagadnak, hiszen önmagaddal vagy a nap 24 órájában! Bánj úgy önmagaddal, mint a legjobb barátoddal, mintha a leghűségesebb társaddal tennéd! Ez nagyon fontos, hiszen a kapcsolataink legtöbbször azt tükrözik, ahogy önmagunkhoz kapcsolódunk. A világ tükrében meg tudjuk nézni belső önvalónkhoz, önmagunkhoz való kapcsolódásunkat is. Azt mondják, hogy úgy bánnak velünk mások, ahogy mi bánunk magunkkal. Mától kezdve hozz egy tudatos döntést! Köteleződj el amellett, hogy szeretettel, tisztelettel, megértéssel és elfogadással bánsz saját magaddal. Hangolódj rá kérlek tehát a szerelem minőségére, és ezt a szerelmet terjeszd ki, nemcsak a párkapcsolati minőségre, hanem az egész életedre! Légy szerelmes az életbe, és légy odaadó, elfogadó, szeretetteljes hű társa önmagadnak is! És ebben a tudatállapotban kérlek, hogy hangolódj rá a kártyákra!

Kattints ide és válassz egy kártyapaklit! A videó megtekintése után lentebb vissza tudod olvasni az elhangzottakat!

A vágyvonzó, programozott kristályszett kristályait helyeztem az egyes lapokra. zöld achát, rózsakvarc és hegyikristály. Sorrendben ezek az ásványok találhatóak a lapokon. Melyik az, amelyik megszólít most téged? És ha megvan, kiválasztottad azokat a kártyákat, amelyek valamiért vonzóak most számodra, amelyek megszólítottak téged, nézzük meg, hogy mit üzen a Tarot erre a hétre a szerelemmel, a párkapcsolattal összefüggésben. Ez a videó nem csak párkapcsolatban élőknek szól, hanem párkeresőknek is, és mindazok számára is, akik a szerelem érzését, a szeretet magas szintű megélését az életükben szeretnék megélni.

Amennyiben az első kártyacsomagot választottad, ezt üzeni számodra a Tarot: Ariel Apródja az Érmék Apródja kártyájának felel meg, a 2 Romantic Tarot kártya pedig az Erő és az Érmék Lovagja. 

Az Erő Lapja a Nagy Arkánum kártya, a másik két kártya pedig érme lap, tehát a fizikai síkról üzen, a testi megélésekről üzen, mindarról, amit cselekszel, mindarról, amit megteszel a kapcsolatodért. Itt a földi síkon konkrét cselekvésként és konkrét megélésként mutatkoznak ezek a lapok. Nézzük először az Angyalkártya üzenetét. Egy kiváló lehetőséget ajánlanak Neked. Ösztöndíj vagy törekvés a tanulásra. Ideje munkához látni. Az érme lapok elsősorban az anyagiakról szólnak. Itt a munkával, a tanulással is összefüggésbe hozza az Angyal Tarot a kártya jelentését.

Szerelmi téren azt mutatja, hogy egy konkrét ajánlat érkezhet meg az életedbe. Egy olyan kiváló lehetőség, amely tartós kapcsolat ígéretét rejti magában. Tehát itt megvan az esély arra, hogyha éppen párt keresel, megjelenjen az életedben egy olyan személy, akivel tartós, és szerencsés kapcsolatra tudsz lépni, amely valódi értékeket hordozhat magában, és ezt erősíti meg az Érmék Lovagja is. A Lovagok mindig az előrelépésről szólnak, az Apródok pedig az új kezdetről. Az Érmék Lovagja, bár a leglassabban előrehaladó lovag, nagyon fontos megjegyeznünk, hogy rengeteg értéket hordoz magában. Tehát nagyon alaposan alapoz. Stabil alapokra építkezve indul ez a lovag, és ez megerősíti a tartós, és értékes kapcsolat kialakulásának ígéretét, illetve meglévő párkapcsolat megszilárdítását is. Ami nagyon fontos, az Erő lapja. Tanítása az, hogy ne erőltess semmit! Tehát hogyha például egy olyan helyzetben vagy, ahol szeretnéd, hogy a párod jobban elköteleződjön melletted, ne erőltesd! Nézd meg, hogy mi az, amit ő most nyújtani képes! A környező kártyák azt mutatják, hogy nagyon jó esély van most a stabilizálásra, nagyon jó esély van most az értékek kialakítására. A te saját értékrended mentén alakul a kapcsolatod, ugye ezt is jelenti, értékes kapcsolatot, stabil kapcsolatot, megbízhatóságot és hűséget, de ne erőltesd! Nézd meg, hogy mi az, amit ő most nyújtani képes, és ezt vedd figyelembe! Ne vedd magadra, hogy ha esetleg nem úgy cselekszik, ahogy te szeretnéd! Mindig nézz mögé, és nézd meg azt, hogy számodra mint üzen a viselkedése!

Számodra mit jelent a stabil kapcsolat? Számodra mit jelent a tartós kapcsolat? Melyek azok a párkapcsolati értékek, amelyek nagyon fontosak, nélkülözhetetlenek számodra? Mik az igényeid a párkapcsolatban, és mit vársz el a másiktól? Te mit nyújtasz a másiknak, és mi az, amit esetleg tőle vársz, hogy adjon meg számodra, mert te nem adod meg önmagadnak? Ezeket jelentik ezek a kártyakombinációk. Bármilyen helyzetben is vagy most, számíthatsz arra, hogy a dolgok tartósabbá, stabilabbá válnak. Figyelj oda értékrendedre! Számíthatsz arra is, hogy hűséges, megbízható társra találsz, illetve keresd ezt a párodban! Keresd a kapcsolatotok értékét! Ne vedd természetesnek! Legyél hálás a kapcsolat értékeiért, és értékeld a kapcsolat hétköznapjait is, hiszen az érmék erről is szólnak! Ne erőltesd! Tudd, hogy szépen lassan halad előre ez a kapcsolat, és valami nagyon-nagyon értékes kincseket is magában rejthet ez a kapcsolódás! 

Nézzük meg, hogy mit üzen a második kártyacsomag! Hogyha ezt választottad, a rózsakvarc kristály kártyacsomagja, mely a szerelem, a szeretet, a hűség, a szeretetteljes összekapcsolódás ásványa is egyben. Először nézzük meg az Angyalkártyát. Ariel 4-es, tehát itt is Ariel Arkangyal óvja, vigyázza a kapcsolatodat. Szintén érme lap a hagyományos Tarotban.

Ariel üzenete: ne feledd, mikor adsz, egyidejűleg kapsz is! Figyeld meg, hogy hol állsz ellen a változásnak! Itt még anyagi téren is tartalmaz egy üzenetet a kártya. Túlzott mértékű spórolás vagy költekezés. Ugye, hogyha kapcsolatra lefordítjuk ennek a kártyának az üzenetét, hogy a Botok 4-es mindig a biztonságról szól. Egy biztonságos, védett közegben vagyunk, és minden okunk megvan az ünneplésre. Ez a hagyományos Tarotban a legfőbb jelentése a Botok 4-es lapjának. Olyan örömteli esemény érkezik el az életünkben, amelyet megünneplünk, és boldogok vagyunk, elégedettek, védett környezetben vagyunk, biztonságban érezzük magunkat. Itt Ariel Arkangyal a kártyának az Érmék 4-es lapjának az adni-kapni egyensúlyát emeli ki, és azt is, hogy vizsgáld meg, hogy hogy állsz a változásokhoz! Mennyire engeded meg a változást? Hiszen a kapcsolatban is óhatatlanul a változás előkerül, elkerülhetetlen, és az a legjobb, amikor a két ember együtt tud változni és fejlődni. A változás a fejlődés kulcsa. Az élet folyamatos változás, és hogyha együtt tudunk áramlani ezzel a változással, akkor azt vesszük észre, hogy minden olyan könnyedén megy, és ehhez az kell, hogy a belső biztonságunk és stabilitásunk meglegyen. Kérlek, hogy gondolkozz el ezen!

Az előző kártyákhoz kapcsolódóan, tehát itt is megjelenik a stabilitás, de ahogy  már arról szó volt, először add meg te saját magadnak! Nézd meg, hogy mi az, amitől te biztonságban érzed magad? Mi az, amitől elégedettnek érzed magad? És add meg ezt önmagadnak, és – ahogy Ariel üzeni – add meg a másiknak is! Tehát nézd meg, hogy te mit adsz a kapcsolatnak, mit teszel bele? Tudod-e azt adni a másiknak, amit tőle szeretnél kapni? Hiszen hogyha egymás felé áramoltatjátok a szeretetet, a biztonságot, az örömöt, az odafigyelést, akkor folyamatosan töltitek egymást, és itt nincs szükség arra, hogy esetleg érzelmi játszmákba bonyolódjatok, vagy akár, hogy a másikat birtokoljátok, azért mert azt gondoljátok, hogy az adja meg a biztonságot, hogy a boldogsághoz a másik ember jelenléte a kapcsolatban feltétlenül szükséges. Ezért nagyon fontos üzenet, hogy add meg magadnak a biztonságot, és nézd meg a képeken. Itt egy nagyon boldog találkozást mutat a Botok 7-es kártyája. Itt a Romantic Tarotban a jelentése módosul az eredeti Tarot kártyához képest. A hölgy éppen most érkezett a vonatról, éppen most száll le, illetve a nyakába ugrik a férfinak, és mögötte egy másik férfi is leszáll. Tehát itt is a biztonság témája előtérbe kerül, hiszen hogyha megnézed, szimbolizálja, hogy a háta mögött is van egy férfi. Lehetséges, hogy beszélgettek a vonaton, de az is lehetséges, hogy csak itt találkoztak, amikor a hölgy éppen leszállni készült. Örömteli találkozást mutathat. Mutathatja azt is, hogy mennyire vagy képes kimutatni ezeket a szeretetteljes érzéseket, levenni az álarcokat, és ezt megerősíti a Kelyhek 2-es lapja. Itt ugye még csak nézik egymást, még csak egy flört van kibontakozóban, de mind a ketten álarcot viselnek. Le mered-e venni ezeket az álarcokat, hogy így össze tudj kapcsolódni a másikkal? És itt ismét előtérbe kerül Ariel üzenete, hogy mennyire érzed magad biztonságban? Megvan-e a kapcsolatodban az adni és a kapni egyensúlya? Itt látod a kölcsönösséget, mind a 2 kártyán megjelenik.

A hagyományos Tarotban a Kelyhek 2-es mindig a szeretetteljes találkozás, a szerelem, a szeretetteljes összekapcsolódás, a boldogító találkozások, és a kibékülés kártyája is egyben. Itt is ez a kibékülés kulcsa. Add azt, amit kapni szeretnél! Ahogy szeretnéd, hogy téged megértsen a párod, próbáld te is megérteni az ő nézőpontjait! Beszélgessetek, kapcsolódjatok össze! Engedd le az álarcokat, és ismerjétek meg egymás igazi valóját! És hát engedd közel magadhoz a szerelmet! Engedd közel azt a másik embert! De önmagadban legyél biztonságban, önmagadban éld meg a stabilitást, hogy két teljes, egész ember tudjon összekapcsolódni, és együtt valami még nagyszerűbbet létrehozni! Nézzük meg az utolsó három kártyát! Hogyha azt választottad, a hegyikristály alatt lévő lapokat, mely egy nagyon különleges, gyógyító kristály, felerősíti a többi kristály erejét, hatását. Védelmező kristály is egyben, tehát hogyha ezt a kártyacsomagot, ezt a hármasságot választottad, megjelenik a Mágus lapja, Raziel Arkangyal segítsége, mely a szerelmi életterületeden megmutatkozik a héten. Azt üzeni, hogy olyan életet teremthetsz magadnak, amelyet akarsz. Amire szükséged van, varázslatos módon megjelenik. Sikeres kezdetet mutat. Párkeresőknek ez nagyon-nagyon jó hír. Természetesen párkapcsolatban élőknek is, hiszen új kezdet, illetve újrakezdés a kapcsolatban, egy mágikus vonzódás, izgalmas találkozás, új kezdet, új friss szelek a kapcsolatban. Elbűvölöd a másikat, te magad is egy ilyen elbűvölt állapotba kerülhetsz. Manifesztálhatod most mindazt, amit szeretnél megélni a szerelem, a párkapcsolat területén.

Mi az, amire igazából vágysz? Milyen kapcsolatot szeretnél?

A Mágus ereje abban rejlik, a Mágus tudása abban rejlik, hogy uralja mind a négy elemet. Tehát képes arra, hogy uralkodjon a gondolatai, az érzései, az ösztönei, és a cselekedetei felett. Nézzük meg sorban, milyen gondolataid vannak a szerelemmel, a párkapcsolattal, illetve az ellenkező nemmel összefüggésben? Ezt könnyedén meg tudod nézni, hogyha öt percen át csak írod-írod-írod az ezzel kapcsolatos gondolataidat, amelyek most felbukkantak benned.

Mit érzel, amikor ezekkel a gondolatokkal foglalkozol? Milyen érzések vannak benned? Milyen emlékek, és ahhoz milyen érzések kapcsolódnak? Van-e esetleg valami olyan csalódás, ami talán gátolja azt, hogy tovább tudj lépni, és kiteljesedj ezen az életterületen, vagy hogy esetleg szeretetteljesen összekapcsolódj a másikkal? Milyen szokásaid vannak a párkapcsolatban, illetve akár az ismerkedés során? Mi az, amit konkrétan megteszel a kapcsolatodért, illetve azért, hogy kialakítsd a kapcsolatot? És hát az ösztönök világa, tehát hogyan reagálsz ösztönösen ezen az életterületeden? Hogyan reagálsz a másik nem közeledésére?

Itt is nagyban múlik azon, hogy milyen múltbeli hatások érvényesülnek még a jelenben. Tehát ösztönösen hogyan cselekszel? Mi az, ami építő? Mi az, ami esetleg gátló? Most növő Hold van, tehát érdemes tudatosan építkezni mindabban, ami erőforrás. Tudatosan építkezni, a párkapcsolatot építeni, tenni azért, hogy jobb legyen, és a Mágus energiája egy hatalmas segítség ehhez. Nézzük meg a kapcsolódó Romantic Tarot lapokat is!

A Botok 3-as kártyáján egy igen népszerű hölgyet láthatsz a hódolói gyűrűjében. Fantasztikusan rezonál a Mágus üzenetére, tehát valóban elbűvölő vagy. Vedd észre a saját egyedi szépségedet! Merd megmutatni ezt a szépséget a másik nemnek, a világnak! Nagyon fontos ugye, hogy önmagadról is mit gondolsz? Szépnek látod magad? Látod a Te saját egyedi értékeidet? Ne feledd, hogy a kisugárzás – ahogy a nevében is benne van – mindig a belsődből fakad, és a kisugárzás az, ami a külsőt igazán vonzóvá teszi, ellenállhatatlanná. A Mágus és a Botok 3-as közös üzenete tehát ez. Milyennek látod magad? Milyennek szeretnéd érezni magad? És mit sugárzol ki magadból? Vedd észre a saját szépségedet, és mutasd meg a világnak! Ne rejtőzz el! Ugye, ez egy nagyon aktív lap, a Mágus! Mutasd meg, menj ki a külvilágba! Hogyha társat keresel, tegyél érte! Hogyha pedig a párkapcsolatodat szeretnéd felfrissíteni, új lendületet szeretnél adni a kapcsolatodnak, szeretnéd, hogyha izgalmasabbá válna, akkor mutasd meg, hogy mennyire vonzó vagy, mennyire szép vagy, és mindazok, akik belülről elfogadják magukat, sugározzák magukból a fényt, a melegséget, a szeretetet, köréjük gyűlnek az emberek, mint ahogy a tűz köré is köré gyűlnek az emberek melegedni, és meghitten beszélgetni. Gondolj a tábortűzre, a tábortűz melletti beszélgetésekre esténként. A Botok 3-asnál tehát nagyon-nagyon kedvező kilátásokat láthatunk, és előrelépést érzelmi területen, melyet a Kelyhek Lovagja ígér számodra.

Mutasd meg ellenállhatatlan, vonzó oldalad! Tudd, hogy a kapcsolatodban mindenképpen érzelmi előrelépés várható! Engedd meg, hogy közeledjenek hozzád, és mutasd meg a benned lévő szeretetet, szépséget, melegséget sugározd ki magadból! Ne feledd a Mágus tanítását: uralja mind a négy elemet, tehát nem viszik el az érzései, figyel a gondolkodására.

Nézd meg tehát, hogy mit gondolsz önmagadról? Hogyan állsz önmagadhoz! Teremts tudatosan! Ne feledd, hogy a párkapcsolat is belülről indul! Ne feledd, hogy a másik ember visszatükrözi az önmagunkkal való kapcsolatunkat! És mindenképpen fontos itt a pozitív hozzáállás, fontos a saját teremtőerőd tudatosítása, és annak tudatosítása is, hogy érzelmi előrelépés vár. Merd megélni az érzéseidet! Alkotó, konstruktív módon kifejezni az érzéseidet! Itt még az álarc látható az úriemberen. A Kehelyből pedig kiömlik a bor. Tehát vedd le az álarcot! Engedd, hogy meglássák, mint ennél a hölgynél a szépségét, a valódi szépségét! Hiszen akkor tudtok összekapcsolódni, hogyha látjátok egymást. Hiszen akkor nem egy elképzelt képet szerettek, hanem a másikat olyannak, amilyen valójában. Ezek voltak a Tarot üzenetei erre a hétre a párkapcsolattal, a szerelemmel összefüggésben. Jó hír az, hogy nemrég a népszerű Tarot sorozatok szövegeit begépelve is olvashatjátok. Nemrégiben kezdtem el begépelni ezeket a szövegeket, hogy később is vissza tudjátok nézni. Vannak olyanok, akiknek sokkal jobb # elolvasni, jobban rögzül. Hiszen a Tarot kártya nemcsak egy jóslást, egy előrejelzést tud adni számunkra, hanem nagyon-nagyon sokat segít a tudatosításban, abban, hogy meglássuk egy-egy dolog mögöttes okát, meglássuk a tanulságokat.

Sok szeretettel várlak Téged, hogyha szeretnél tanulni, fejlődni, önismeretedet mélyíteni, és egy csodálatos segítő hivatást is elsajátítanál, szeptember 16-án két képzésem is indul új csoportokkal. Az okleveles Tarot kártyavető, sorselemző tanfolyam, valamint az asztrológus képzés, amely voltaképpen három tanfolyam egyben. Mindegyik képzésem online formában zajlik. Bárhol is élsz a világban, bármennyire is elfoglalt vagy, a saját otthonod kényelméből, a saját tempódban tudsz velem tanulni, fejlődni és egy csodálatos segítő hivatást elsajátítani. Ha úgy érzed, hogy megszólít ez a lehetőség, kérlek, kattints a videó alatti linkekre, nézd meg a tanfolyamok tematikáját, mitől egyediek, mit tudnak nyújtani számodra! És az oldal alján lévő űrlap kitöltésével most még extra kedvezménnyel tudsz előjelentkezni. Szeretettel várlak ezenkívül a közösségi oldalunkon is, ahol minden nap együtt kezdjük a reggeleket pozitív gondolatokkal, és érdekes, új írásokat is olvashatsz tőlem, és hát szeretettel várlak a Tudatkulcs csoportban, és holnap ismét találkozunk itt a Tudatkulcs videócsatornáján. Sok szeretettel várlak. Kívánom, hogy legyen szép napotok! Kívánom, hogy áldás kísérje utatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük