Posted on Hozzászólás most!

ANGYALI ÜZENET

Aggodalmaskodás helyett maradj derűlátó – üzenik ezzel a csodaszép kártyával az angyalok. Kiváló emlékeztető ez az angyalkártya arra vonatkozóan, hogy a hozzáállásunk mennyire fontos életünk bármely területén. Ahol a figyelem, ott az energia és megfigyelhető, hogy az, ahogyan érezzük magunkat, hatással van mindarra, amit behívunk az életünkbe. A hála, az öröm, a szeretet hasonló dolgokat, kapcsolatokat, eseményeket vonzanak, melyekért hálásak lehetünk, melynek örülhetünk, amit szeretünk.

Olvastam régebben egy érdekes kísérletről: magukat szerencsésnek, illetve szerencsétlennek valló embereknek egy meghatározott útvonalon kellett végigmenniük. A szervezők minden esetben egy nagyobb pénzösszeget tettek a földre. Érdekes volt megfigyelni, hogy a magukat szerencsésnek érző emberek minden esetben észrevették a pénzt, míg a másik csoport tagjai közt olyan is volt, aki azt nyilatkozta, valamiért úgy érezte, csukott szemmel próbáljon egy adott útszakaszon áthaladni (pont ott volt a pénz!) Nagyon fontos tehát, hogy hogyan tekintünk önmagunkra, az életünkre, a helyzetünkre!

Az Angyalkártya üzenete:

„Az angyalok azért küldik Neked ezt a kártyát, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz életed (beleértve szerelmi életed) minőségére is. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha esetleg korábban a reményeid többszörösen meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint amire vágysz (vágyad, célod megvalósítása, az igaz szerelem) a tiéd lehet… ha hiszel benne!

Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt az életet, amelyre vágysz. Kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint boldogságban és elégedettségben élsz. Ha szerelmi életed foglalkoztat most leginkább, lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.
Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy „álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a céloddal kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.

Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.” – Doreen Virtue

VÁLASZD AZ ÖRÖMÖT,
VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! 🤗

Kívánok csodás napot Neked,
örömöt, bőséget, boldog perceket!

Szeretettel: Timke
https://tudatkulcs.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük