VIGYÁZZ…KÉSZ… CÉL!!! – TÍZMILLIÓSZOROS HATÁS!

 

A mai nap a vágyaim napja! Egész nap emlékeztetem magam a vágyaimra! A mai napon szeretettel gondolok a vágyaimra! A mai napon valóságként gondolok a vágyaimra! A mai napon hálával gondolok a vágyaimra! Tudom, hogy léteznek a teremtésben! Tiszta szívből vágyom a vágyaimra! Tudom, hogy vonzom magamhoz a vágyaimat és mindent megkapok, amire szükségem van ma és minden napon! Köszönöm, hogy ez így van! Áldás!

 

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Indítsd el most a vágyaid megvalósulását!

Engedd be az igazi jól-létet az életedbe!

Hatványozd a sikereidet!

 

Ha eddig halogattad a változtatást, ma mindenképp vedd kezedbe az életed irányítását!

 

Ebben szeretnék most segíteni Neked!

 

Közel 5 éve írom a saját VágyVonzó naplómat. Nem csak vágyak kerülnek bele, hanem ez egyben a napi célfüzetem is. Sőt, minden egyes ötletemet ebben jegyzem fel. Itt kezdtem el először inspiráló idézeteket is gyűjteni, majd megerősítéseket írni magamnak, aztán később dalszövegeket, innen az út a mágikus mondókákig vezetett. Előbb megvolt az első néhány teleírt napló, mint maga a Tudatkulcs.

 

Mi volt az én VágyVonzó naplómban?

 

Egy nagy trauma után, a depresszióból gyógyulva újra fel kellett építenem az életem. Számot kellett vetnem magammal. Iránymutatást kértem és kaptam: rájöttem, bennem van minden, amit tudnom kell. Írtam, írtam, írtam.

 

Azt tudtam, hogy szeretnék maradandót alkotni, szeretném a képességeimet maximálisan kihasználni és értéket adni, segíteni másoknak. Még nem tudtam, hogyan, ám minden nap figyeltem belülre és motiváltam magam az írással. Azt vettem észre, hogy egyre izgalmasabbá válnak a mindennapjaim, sorra megvalósítom, amit papírra vetek. Vittem magammal mindenhová a naplómat, hogy azonnal leírjam, amint inspiráció érkezik, vagy érzem a késztetést, hogy tervezzek. Egyre több motivációs írásom is született így a naplómban. 

 

Már akkor rendszeresen meditáltam, így az ágy mellé is mindig odakészítettem a naplómat. Egyik meditációm után hirtelen felötlött bennem, hogy én bizony honlapot fogok készíteni és a neve is azonnal bevillant: Tudatkulcs! Fogalmam sem volt arról, hogyan kell weboldalt készíteni, de annyira erős volt a késztetés, hogy elkezdtem papíron tervezgetni. Emlékszem, addig meg sem álltam, míg le nem rajzoltam az egész menüsort 🙂 

 

Vágyból Valóság!

 

Az események nagyon hamar beindultak és a kezdő lökés is megérkezett egy kedves ismerősöm által, aki a akkor már néhány éve vezette a saját blogját és azt mondta, megmutatja, hogyan kell elkezdeni, hogy legalább egy üres alap meglegyen. Ezután emlékszem, hosszú éjszakákat töltöttem azzal, hogy minden fellelhető anyagot elolvassak az interneten a témában. Volt, hogy órákat kísérleteztem és csak nem sikerült beállítanom azt a funkciót, amit szerettem volna. Ám nem adtam fel!

Milyen jól tettem: minden egyes megoldott feladat növelte a lelkesedésemet és fokozta önbecsülésemet, erősítette a kitartásomat. Újabb és újabb célokat tűztem ki és értem el.

 

paintbrush-316618_640

 

Közben a kétkedők is “megérkeztek”, hiszen a környezetemben több olyan ember volt, aki nem értette, minek csinálom? Miért töltök el vele napi 8-10 órát akár? Mi értelme, hisz annyi weboldal van már!

Ma már senkitől sem hallom ezt. Az eredmények önmagukért beszélnek. A Tudatkulcs a világranglista előkelő helyére került, a statisztikák alapján naponta átlagban 3200 látogató érkezik az oldalra, rendszeres Olvasók és új Útitársak is csatlakoznak. Mindezt úgy, hogy egymásnak ajánljátok az írásokat és naponta kapok újabb szívmelengető visszajelzéseket Tőletek, hogy értékesnek találjátok a munkámat! ♥ Csodálatos közösség van jelen a Facebookon is! Olyan szeretet árad felém Tőletek, hogy minden egyes nap feltöltekezik a szívem vele!

Újabb és újabb Naplóm telt be az indulás óta és minden lapját öröm visszaolvasni: mágikus mondókák, a Sikerprogram, a Naptárreform… mind-mind a naplómban “láttak először napvilágot”.

 

Miért mesélem el mindezt? 

 

Mert tudom, hogy a Vágy Vonzó Naplóm felbecsülhetetlen társam volt abban, hogy megvalósuljon az álmom! Azóta is szorgalmasan vezetem és egyre több ötletem van, egyre gyorsabban valósítom meg, amit elterveztem és sohasem érzem tehernek egy-egy lépés megtételét. Miért? Mert mindig ott áll előttem a cél feketén-fehéren! 

 

>> Ha úgy érzed, Neked is pontosan erre van szükséged és szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását, kattints ide és vágj bele ebbe a hihetetlen, csodálatos kalandba!!!

 

A célok értelmet adnak az életnek!

 

Ezt a bölcsességet olvastam valahol, ahol kutatási eredményekkel is alátámasztották a megfigyelést. Azok, akiknek vannak céljaik, energikusabbak, kiegyensúlyozottabbak, derűsebbek és nem utolsó sorban sikeresebbek, mint azok, akik nem tudják, merre induljanak. Hiszen célba érni úgy lehet, ha tudjuk, mi a a cél! 

 

Átadom Neked a Naplóm, sőt, még annál is többet!

 

A VágyVonzó Weboldal volt az első lépés afelé, hogy feltárjam az én szeretett Olvasóim előtt a titkomat. Igyekeztem teljesen átültetni az alkalmazott módszereimet a gyakorlatba, az online felületre. Hiszen azzal, hogy pusztán csak olvasunk valamit, még nem válik tapasztalattá. Tenni kell érte!

 

VágyVonzó mondóka

 

Annyi pozitív visszajelzést és olyan sok szeretetteljes levelet kaptam, hogy úgy döntöttem, legyen teljes a VágyVonzó paletta! Mindent, amit a naplómba vezettem, az összes módszert beletettem a Vágy Vonzó oktatócsomagokba. 

 

A MESTERHÁRMAS – AJÁNDÉK KÁRTYACSOMAGGAL!

 

A Tudatkulcs három leghatékonyabb módszere színvonalas és tartós kártyalapokon, melyek bárhol, bármikor a rendelkezésedre állnak! Kis helyen is elférnek, bárhová magaddal viheted őket és mindig, minden helyzetben Téged segítenek! 

 

CÉLELÉRŐ KÁRTYA

Itt az új esztendő megújulást és kiteljesedést segítő kártyacsomagja, a Tudatkulcs Célelérő Kártyák, melyek minden nap segítenek abban, hogy életed irányítását a kezedbe vedd és ezzel a jövődet Te magad alakítsd! Már a készítése is nagy örömöt okozott, ezért már alig várom, hogy bemutathassam Neked ezt a remek módszert!

A Célelérő Kártya bármely célod elérésében hasznos segítség, azon felül, hogy pontos útmutatást és megerősítést ad, azt is világosan fogod látni, hogy most hol tartasz a folyamatban és mi a következő lépés! Különleges módszereket ötvöztem a készítésekor, hogy mindenben segíthessen Téged, bármit is szeretnél megvalósítani!

 

TUDATKULCS SZÓKÁRTYA

Az alapozó, az áthangoló kártya!

Ez a kártya abban segít, hogy erőfeszítés nélkül beírd tudatalattidba a vágyaidat, hogy aztán megvalósulhassanak! Ez a kártya tényleg mindenkinek, kezdőknek, szkeptikusoknak is hasznára válik! Használata rendkívül sokoldalú, az önfejlesztéstől kezdve, a vágyak vonzásán túl kapcsolataid javítására is remekül használhatod!

“Minden kimondott szavunkban energiacsíra rejlik, amely abba az irányba terjeszkedik, amerre a szó mutat, s végül fizikai kifejezést nyer. Például az öröm tudatosságára vágysz. Ismételd az »öröm« szót magadban kitartóan és nyomatékkal. Az »öröm« szó ismételgetése olyan minőségű rezgést kelt, amelynek hatására az öröm csírája növekedni kezd, és kisugároz, mígnem végül az egész lényedet betölti. Ez nem pusztán képzelgés, hanem a valóság.” – Geneviève Behrend

 

AJÁNDÉK MÁGIKUS MONDÓKÁK MEGERŐSÍTŐ KÁRTYA MINDEN FEBRUÁR 25-IG LEADOTT MESTERHÁRMAS CSOMAG RENDELÉSHEZ!

 

Tízmilliószoros Erő

 

Nem hiszek a véletlenekben, éppen ezért nagyon megérintett, hogy az első kiadás pont a születésnapom ideje volt, ami Tízmilliószoros napra esett!!!

Ma ismét egy ilyen nagyerejű Tízmilliószoros Teremtő Nap van, ez az a nap, amikor minden gondolat, érzés, tett tízmilliószoros hatású és minden, amit aznap elindítunk, ekkora erővel manifesztálódik. Ezért a Vágy Vonzó oktatócsomag különösen közel áll a szívemhez, mert úgy érzem, égi támogatásban volt részem az egész kivitelezési folyamat során.

 

Most ismét elérhető a teljes Mester Csomag! 

 

>>Ha úgy érzed, Neked is pontosan erre van szükséged és szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását, kattints ide és vágj bele ebbe a hihetetlen, csodálatos kalandba!!!

 

Amit most átnyújtok Neked, mind a saját fejlesztésem és az elmúlt 5 éves, napi gyakorlatban alkalmazott módszereim tárháza. Segít, hogy elérd a céljaidat, megvalósítsd az álmaidat, valósággá tedd a vágyaidat!  Sőt, egy igazán egyedi ajándék is jár minden oktatócsomaghoz: a leghatásosabb Tudatkulcs Célelérő megerősítések írásban és hanganyag formájában!

 

Szürke hétköznapok? Céltalanság? Motiválatlanság? Fásultság? Sikertelenség? Kételyek? Egymásnak ellentmondó vágyak?
ENNEK MOST VÉGE!

 

Ha legalább napi 10 percet foglalkozol a céljaiddal, megváltozik az életed! Én átéltem. Boldog vagyok és egy percre sem bántam meg! Megtapasztaltam a saját életemben, hogy ez az egyik leghatékonyabb módszere a tudatos életvezetésnek. Hálás vagyok, hogy nem adtam fel!

Ha belevágsz ebbe az izgalmas kalandba, tudatosan foglalkozol a céljaiddal, lejegyzed a sikereidet, hasznosítod a mágikus mondókák erejét, azt fogod mesélni néhány hét elteltével az ismerőseidnek: 

“De jó, hogy belefektettem az energiát, tisztábban látom, hogy mi az, amit valójában akarok, egyre több ötletem van a megvalósításhoz! Látom, mennyi mindenért lehetek hálás és milyen sok remek képességgel rendelkezem ahhoz, hogy elérjem a céljaimat!”

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

Ha naponta legalább 10 percet foglalkozol a céljaiddal, akkor bizonyítottan megsokszorozod az esélyét annak, hogy elérd azokat! Keretet adsz a céljaidnak, látóköröd kiszélesedik, minden nap motiválod magad és egyre több ötleted lesz a megvalósításhoz.

 

MIÉRT MÁS A TUDATKULCS VÁGYVONZÓ NAPLÓ, MINT EGY SIMA FÜZET?

 

A VágyVonzó oktatócsomagokban minden benne van, ami motivál, feltölt, energiát ad! A Naplót nemcsak a színek és szimbólumok, hanem a mágikus mondókák, valamint a mindennapi motiváció teszik igazán egyedivé és hatásossá… és az a tengernyi szeretet, amivel készült 🙂

 

woman-591576_1280

Te melyik megoldást választod?

 

acceptance-of-the-850373_640

TUDATOS TEREMTÉS CSOMAG

a turbó fokozat!

VágyVonzó online tanfolyam  VágyVonzó Naplóval 

Színes, magazin minőségű Naplóval:

14.000 Ft helyett 8490 Ft ingyenes belföldi szállítással!

Színes papírra nyomtatott, fekete-fehér Naplóval:

10.000 Ft helyett 5490 Ft ingyenes belföldi szállítással!

 

Mikor válaszd ezt a csomagot?

Ha szeretnél egy rendkívüli segítő eszközzel gazdagodni a céljaid eléréséhez. Ha szeretnél minden nap erőt és motivációt kapni a vágyaid megvalósításához. 

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

acceptance-of-the-850373_640

VÁGYBÓL VALÓSÁG CSOMAG

a páros pakk!

VágyVonzó tanfolyam + színes alapon fekete-fehér VágyVonzó Napló + Célelérő Kártyák + Célelérő kártya tanfolyam

19.000 Ft helyett 9990 Ft, ingyenes szállítással!

Mikor válaszd ezt a csomagot?

Ha szeretnéd magad rendszerességre szoktatni és ezzel növelni a hatékonyságodat, hiszen ez a két csodálatos eszköz egész évben segítő társad lesz ebben a folyamatban! 

Ha egy olyan ajándékkal lepnéd meg magad, mely segít abban, hogy elérd a céljaidat és egyre sikeresebbé válj az élet számos területén.

A kártyával másoknak is fogsz tudni segíteni, hiszen megtanítom, mennyi mindenre használhatod! Amikor másoknak segítesz megvalósítani a vágyaikat, a Te életed is egyre jobbá válik! 

Vera, VágyVonzó tündérünk, aki fáradhatatlanul segítette a VágyVonzó Napló kiadását, levélben írta meg a kiadás előtti tapasztalatait.

 

youth-570881_640

 

acceptance-of-the-850373_640

CSODA CSOMAG, A MESTERHÁRMAS

Ajándék Mágikus Mondókák Kártyacsomag!

19.000 Ft helyett mindössze 10.990 Ft – ingyenes szállítással!!!

64 lapos Célelérő Kártyacsomag + 64 lapos Tudatkulcs Hangoló Szókártyacsomag + AJÁNDÉK 64 lapos Mágikus Mondókák Kártyacsomag és online Tréning a kártyákhoz!

Mikor válaszd?

Ha szeretnéd a legtöbb kézzel fogható eszközt a kezedben tartani a Tudatos Teremtéshez! Bármikor használható kulcskészlet és még a csomagszállításért sem kell fizetni! A napi kártyádat bárhová magaddal viheted, kiteheted az íróasztalodra, sőt ajándékozhatsz is a kártyákból másoknak.

Görgess lejjebb és olvass bele néhány olvasói visszajelzésbe! Rengeteg levelet kapunk – hisz a Tudatkulcsot havonta több, mint 25.000 ember olvassa, naponta pedig több, mint 3200 látogatója van – ezekből a visszajelzésekből választottunk ki néhányat. Nézd meg, nekik miben segítettek a Tudatkulcs módszerei!

 

> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!

 

MOST FELTURBÓZZUK A LEGHATÉKONYABB MEGERŐSÍTÉSEKKEL!!!

Mindenki, aki február 25. csütörtök éjfélig elküldi a megrendelést, ajándékba kapja a Tudatkulcs leghatékonyabb Célelérő megerősítéseit írásos formában és hanganyagként is!

 

FONTOS!!!

Korlátozott számú akciós csomag áll rendelkezésre! Február 25-én az előrendelést lezárjuk és a csomagok már nem lesznek ebben a formában megrendelhetőek! Újdonság az előző kampányokhoz képest, hogy lehetőség van 2 részletben fizetni!

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

Miért a Tudatkulcs? Mit mondanak, akik rendszeresen olvasnak és hasznosítják a Tudatkulcs tudásanyagokat? 

A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy felismerjem,hogy minden napban van valami új lehetőség, amiből tanulhatok, amitől többé válhatok.”  S.M.

“A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy tudatosabban figyeljek magamra és a történésekre. Nagyon sok, a mindennapokban használhatò gyakorlatot és megerősìtést kaptam.” Somogyi Ágnes

“A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy hálát érezzek mindazért , amim van, és arra figyeljek, amit el szeretnék érni! ” P.E.

“Timke és a Tudatkulcs abban segít nekem, hogy még tovább fejlesszem az önismeretemet. Megtanultam Timkétől, hogy rengeteg lehetőség van az életben, csak nyitottnak kell rájuk lenni! Két évvel ezelőtt jöttem rá, mekkora jelentősége van annak, hogy tudatosan foglalkozzunk magunkkal, így nyitottá váltam az önfejlesztő módszerek széles palettájára. Tudatosan próbálgatom a már megismert módszereket, és amelyik úgy érzem, hogy segít, azokat fokozatosan beépítem a mindennapjaimba. Úgy gondolom, a Tudatkulcs is hozzá tud járulni ehhez a fejlődési folyamathoz.” – Bertalan Lívia

“Megtanultam Timkétől, hogy a boldogság képessége bennem van!” – K. Piroska

 

Mit mond a kiadás vezetője a VágyVonzó naplóról?

 

“Azért várom már a Vágyból valóság napló nyomdai megjelenését, mert véleményem szerint, amit mi saját kezűleg írunk le, az jobban megmarad. Könnyebben vissza tudjuk olvasni, és mivel mi magunk vetettük a sorokat a papírra, így azt magunkénak érezzük. Ezáltal könnyebben be tudjuk vonzani a vágyott dolgokat. Jobban elhisszük, hogy amire vágyunk, már a miénk. A kimondott szónak, ugyanígy a leírt soroknak is erejük van, méghozzá nagy!

 Azért jó, ha a Tudatkulcs VágyVonzó naplóba  írok, mert az számomra egyúttal olyan, mintha a “feladatot” átadnám az Univerzumnak. Leírtam, tehát megtettem a dolgom. Tovább nem gondolok rá különösképp, mert az írással kellő energiát adtam a megvalósításhoz, így úgymond elengedem, megoldásra átadom az Univerzumnak, és készen kapom vissza, már nem vágyakként, hanem megvalósult anyagként!

Minél jobban belemerülök a vágyaim leírásába, annál könnyebben, annál természetesebben tudom átlátni, mik is a valódi vágyaim és ezáltal könnyebben tudom elérni a céljaimat is.

De akár naponta megerősíthetjük vágyunkat, vagy újat írhatunk. Nem kell egyáltalán gátat szabni a vágyaknak, hiába tűnik elérhetetlennek. Te csak csináld, erősítsd magad, mert a leletetlen nem létezik!

Ha minden nap használom, írom a vágyaimat, akkor egyre magabiztosabbá válok, egyre könnyebben fogadom be a változást. Egyre jobban megtalál a megoldás. Egyre nyitottabbá válok a pozitív változás felé. Egyre nyitottabb és felszabadultabb leszek.

A Tudatkulcs mondókák és megerősítések pedig megsokszorozzák a hatást, könnyedén jegyzem meg a napi mantrámat és bármilyen helyzetben fel tudom idézni!” 

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

VÁGYVONZÓ OKTATÓCSOMAG: VÁGYVONZÓ NAPLÓ MÁGIKUS MONDÓKÁKKAL FELTURBÓZVA!

MESTERHÁRMAS CSOMAG: AJÁNDÉK MÁGIKUS MONDÓKÁK KÁRTYACSOMAG!

Ha most azt kérem tőled, mondj emlékezetből egy kis mondókát, biztos vagyok abban, hogy azonnal eszedbe jut egy a gyermekkorodból és mosolyogva, ritmusosan el is tudod nekem mondani.

Amikor annak idején egy nagy trauma után elkezdtem átalakítani az életem, beleszerettem a megerősítésekbe. Amikor először magamnak, később pedig a Tudatkulcson írtam pozitív megerősítéseket, egy idő után rímes, ritmusos formát öltöttek írás közben. Azt vettem észre hogy azonnal jobb kedvem lesz tőlük, mintha benső gyermekemhez szólnának.

“… minden vágyadhoz vezető ösvény az öröm folyosóján halad át.” – J. Hicks

Ahogy egyre többet mondogattam magamnak a mondókáimat, észrevettem azt is, hogy közben könnyedséget érzek, nincs az a ‘belső kétely-pingpong’.

A Mágikus Mondóka Kártya tehát abban segít, hogy a pozitív megerősítéseket a rímeknek és ritmusoknak köszönhetően könnyen megjegyezzük és rögzítsük a tudatalattinkban. Óvodás korunk mondókáihoz hasonlóan bármikor könnyedén felidézhetjük őket! Ezáltal segít arra figyelni, amit valóban szeretnénk és finoman ráhangolódunk az új látásmódra. Kedvünk szerint variálhatunk benne egyes szavakat is, hogy személyre szabottan alkalmazhassuk. 

 

book-147292_640

 

Mit mondanak az Olvasók a Mágikus Mondókákról, melyek a VágyVonzó oktatócsomagok alapját képezik?

 

“Elolvastam, és nehezen találok szavakat! CSODÁLATOS, FELEMELŐ, TÖKÉLETES! Olyan, mint TE magad, RAGYOGÓ!!! Annyira nagy szükség van a mindennapi biztatásra, mert bár tudjuk, egyedül mégse úgy alakulnak a mindennapok. Viszont együtt lassan mégis szokássá válik, és ha kimarad néha egy nap, bizony hiányzik! Köszönöm, hogy vagy! Köszönöm, hogy olvashatom írásaidat! KÖSZÖNÖM A KÉK KÖNYVECSKÉT! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!” K. Erika

“Nem találok szavakat a Csupakék Csodához….. mert: “Amikor a szív túlcsordul, csak a csend közvetíthet.”(Osho). Csodálatos, csodálatos, remek……. Csupakék Csoda. Szeretem, szeretem, szeretem. Végtelen hálával tartozom Neked és a Gondviselésnek, hogy ezt AJÁNDÉKba kaptam. >>Köszönöm, köszönöm, köszönöm, mindazt amim van, mindig megbecsülöm!!!!!!<<“ D. Enikő

“Egyszerűen nem tudok betelni vele…. Többször elolvastam és mindennap   beleolvasok…. Nagyon köszönöm  ezt a nyereményt…..  Az  Univerzum válasza volt ez  a  könyv  a  hitemre. További áldást munkátokra…. sok-sok embernek ad a megosztásotok….. Reményt, hitet ott, amikor azt hiszik már semmi sincs…..!”  I. Zsuzsa

“Drága Timke!Sikerült letölteni a könyvet !!
Ez maga a csoda!! Elhatároztam, hogy ezt a csodát összekötöm egy másik csodás módszerrel, az EFT-vel ! Miközben mondogatom a mantrákat, kopogtatom a pontokat, így berögzülnek a tudatalattimba! Nagyon Boldog vagyok!! Köszönöm!!!
” E. Judit

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

NÉZZÜK MEG ÖSSZEFOGLALVA, MI MINDENT NYERSZ, AMIKOR BEFEKTETSZ A VÁGYVONZÓ, A TUDATOS TEREMTÉS, VAGY A CSODA CSOMAGBA:
acceptance-of-the-850373_640

 Segíti vágyaid megvalósulását
acceptance-of-the-850373_640

Motivációt ad a mindennapokra
acceptance-of-the-850373_640

Bizonyítottan hatékony módszereket ötvöz
acceptance-of-the-850373_640

Segít tisztán látni, hogy mit szeretnél valójában
acceptance-of-the-850373_640

Egyedi, sehol máshol nem kapható
acceptance-of-the-850373_640

Segít megtalálni az irányt, a saját utat
acceptance-of-the-850373_640

Ha elakadtál, továbblendít
acceptance-of-the-850373_640

Ha kételyek merülnének fel benned, motivál és megerősít
acceptance-of-the-850373_640

Rendszerességre ösztönöz
acceptance-of-the-850373_640

Feltölt energiával, lelkesedéssel
acceptance-of-the-850373_640

Segít arra fókuszálni, amit szeretnél
acceptance-of-the-850373_640

Elősegíti a pozitív gondolkodást és életszemléletet
acceptance-of-the-850373_640
Bárhol, bármikor veled van és azonnal használható

 

Ha naponta legalább 10 percet szánsz rá, az eredmény nem marad el! Egyre több célod valósul meg, egyre magabiztosabbá, lelkesebbé, sikeresebbé válsz! Tedd meg ma az első lépést a céljaid felé!

> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN!