THETA TAROT TANÁCSADÁS ÉS KÉPZÉS

THETAROT

Akik már jártak nálam Theta Healing kezelésen, ismerik azt az ötvözetet, melyet nagy hatékonysággal használok a tanácsadásaimon: az elakadások feltérképezéséhez, oldásokhoz, valamint a betöltésekhez is kiváló eszközt nyújtanak a képkártyák és a Tarot a teljes folyamat során.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a módszert, szeretettel várlak egyéni tanácsadáson! Amennyiben  beépítenéd a módszereid közé,  hamarosan elérhető lesz az új kurzusaim között – kezdőtől a haladó szintig elsajátíthatod ezt a különleges  módszertant, melyet kidolgoztam az elmúlt évek során!

Előjelentkezéshez, illetve időpont kéréshez kérlek, kattints ide!

 

Kedves Timke! 

Január 29.-én vettem részt egy Theta Healing kezelésen. 
Azzal a problémával fordultam hozzád, hogy túlságosan rágörcsölök új (leginkább munkahelyi) szituációkra, és ezáltal rontom el őket, illetve egy kellemetlen görcsösség van bennem. 

A találkozónk után nem sokkal, egy új területre kerültem ahol dolgozom, és új emberekkel, új helyzetekkel kellett megismerkednem. Örömmel vettem észre hogy a várakozás megvan bennem, viszont a görcsösségnek nyoma veszett. Pozitív várakozással mentem be dolgozni az első napomon az új területre. 

Nagyon hálás vagyok Neked, hogy segítettél elengedni az alaptalan félelmeimet. Neked köszönhetem, hogy nincs bennem görcsösség egy új helyzetben, csak a pozitív várakozás.

További nagyon sok sikert kívánok neked! 
Hálás köszönettel,
K. P.

Ha van olyan probléma, elakadás az életedben, melyet szeretnél megoldani, meghaladni, sok szeretettel várlak!