THETA HEALING KEZELÉS

Mély ellazulás, felismerések, hatékony blokkoldás

Bármilyen problémával, elakadással nézel szembe, ez a mélyen ellazult állapotban végzett technika meggyorsítja a felismerés, a megoldás és a gyógyulás folyamatát. Nagyon hatékony módszer, mely voltaképpen egy theta tudatállapotban zajló beszélgetés, illetve meditáció, mely során közvetlenül hozzáférünk a tudatalattiban lévő hitrendszerekhez és ezáltal gyorsan és hatékonyan érkezik meg a gyógyulás az életünkbe. A módszert Vianna Stibal alkotta meg és számos csodálatos testi és lelki gyógyulás köszönhető a Theta Healingnek.

Ha szeretnéd megtapasztalni a gyors és hatékony javulást, gyógyulást, mely már több ezer embernek segített, jelentkezz be személyes Theta Healing kezelésre ide kattintva! 

Itt Te vagy a fókuszban! 

A konzultáció 1,5 órás és Budapest belvárosában, harmonikus, nyugodt környezetben zajlik.

Mi mindenben tud segíteni a Theta Healing módszer?

A teljesség igénye nélkül:

 • Testi és lelki blokkok oldása
 • Gyógyulás elősegítése
 • Félelmek, fóbiák oldása
 • Blokkoldás
 • Önbecsülés növelés
 • Anyagi problémák oldása
 • Lelki társ bevonzása
 • Kapcsolat javítás
 • Felismerések és tudatosság
 • Pozitív irányt vesz az életünk
 • Gyors hatás
 • Tartós pozitív változások

theta-healing-logo

Miért válassz engem?

Aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással fogsz találkozni és gyakorlati segítséget nyújt, valamint új szemléletmódot ad Számodra a találkozónk.

Egészen kicsi koromtól érdekelt a világunk működése, az emberek benső világának kutatása, évtizedek óta meditálok, tizenöt éve foglalkozom emberekkel, segítőként közel egy évtizede. A Tudatkulcs immár több mint hét éve segíti a tudatos életvezetést és az Olvasók számtalanszor említik, hogy érzik a szeretetet, mely feléjük árad a soraimból. A tiszta szeretet terében végzem segítő hivatásomat.

Minősített, nemzetközi oklevéllel rendelkező Theta Healer vagyok, a módszert alap és haladó szinten is elsajátítottam és azóta napi szinten alkalmazom mind a magam életében, mind pedig a hozzám fordulóknál. Folyamatosan képzem magam, a Theta Healing csodálatos módszere mellett számos technikát alkalmazok, például a coachingot, a rajzelemzést, a meseterápiát, a tranzakcióanalízist, a Points of You fotóterápiás kártyát, az asszociációs OH kártyákat, az asztrológiát, a Tarot és a Symbolon kártyát, a számmisztikát, a pozitív megerősítéseket, a programozott kristályokat. Okleveles kristálygyógyász vagyok, emellett life és business coach, tréner, valamint tudatosság és boldogságterapeuta végzettséggel is rendelkezem.

 

Ajánló

Kedves Timke!
 
Január 29.-én vettem részt egy Theta Healing kezelésen.
Azzal a problémával fordultam hozzád, hogy túlságosan rágörcsölök új (leginkább munkahelyi) szituációkra, és ezáltal rontom el őket, illetve egy kellemetlen görcsösség van bennem.
 
A találkozónk után nem sokkal, egy új területre kerültem ahol dolgozom, és új emberekkel, új helyzetekkel kellett megismerkednem. Örömmel vettem észre hogy a várakozás megvan bennem, viszont a görcsösségnek nyoma veszett. Pozitív várakozással mentem be dolgozni az első napomon az új területre.
 
Nagyon hálás vagyok Neked, hogy segítettél elengedni az alaptalan félelmeimet. Neked köszönhetem, hogy nincs bennem görcsösség egy új helyzetben, csak a pozitív várakozás.
 
További nagyon sok sikert kívánok neked!
Hálás köszönettel,
K. P.

 

velemeny

 

Mennyibe kerül?

A személyes konzultáció díja 12.000 Ft/óra befektetés önmagadba.

 

Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!