JÁTÉK!

Folytatódik játékos önismereti gyakorlatunk! Tartsatok velem a minden nap! 🙂

Megkezdődött egy nagyon hasznos önfejlesztő kihívás bemelegítő része: naponta egy kis gyakorlatra hívlak Benneteket! 🙂

SZÓ-KÉP játékunkban minden nap egy képet mutatok és arra kérlek, hogy figyeld meg az első felbukkanó gondolatod, az azt kísérő érzést, esetleg történetet, majd pedig adj címet ennek a képnek. Hol jelenik meg most ez a téma az életedben?

Szánj magadra egy kis időt, adj magadnak egy kis énidőt! 🙂

Ez a játék abban segít, hogy az asszociációk segítségével felismerések, új nézőpontok szülessenek bennünk és akár egy-egy új megoldás is kibontakozzon a szemünk előtt!

Indulhatunk? 🙂

Fontos! Azok, akik végig a játék során a legaktívabbak, nyeremény sorsoláson vesznek részt (hamarosan azt is elárulom, mit kap a győztesünk!) 🙂

 

A mai képkártya:

 


 
1. Mi az első gondolatod?
2. Mi az első érzésed?
3. Van-e esetleg egy kapcsolódó emléked/történeted? Ha szeretnél, írj is egy kis mesét a képhez!
4. Hol, mely életterületedben aktuális ez a téma most neked? Miért?
5. Milyen címet adnál a képnek?
 
Kiegészítés:
 
 
6. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta?
7. Ha jött valami felismerés ezzel kapcsolatban és tudod kötni valamely mostani fontos élettémádhoz, abban mit változtatnál? Mi az, amit már meg is tudsz tenni ennek érdekében? Mit teszel meg konkrétan ennek érdekében?
8. Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne?

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ! EXTRA GYAKORLATOK! KATTINTS IDE!
 
A címet, amit a képnek adtál, kérlek, oszd meg velünk is! Így azonnal bekerülsz a nyereményjáték résztvevői közé is 🙂 A többi választ is szívesen olvasom, amennyiben úgy érzed, megosztható! 🙂

Azt javaslom, hogy egy külön füzetbe is jegyezd le a napi válaszaid, legyen egy erre szánt naplód, melybe a felismeréseidet rögzíted. Nagyon érdekes lesz visszaolvasni és segítséget is adhat abban, hogy további felismerések, megoldások szülessenek Benned.
 
Tarts velünk minden nap a játékban! Nemcsak értékes nyeremény vár, hanem csodás felismerésekkel is gazdagodsz a játék során!
 
Ide kattintva egyben megtalálod az összes nap képkártyáit!
 
EMLÉKEZTETŐÜL:
 
A játékba bármikor becsatlakozhatsz, a lényeg, hogy rendszeresen szánj önmagadra időt, nézz rá a mostani főbb témáidra az asszociációk mentén és gazdagodj felismerésekkel, találj rá önmagadban a saját válaszaidra.

A játék menetét minden képkártyánál elolvashatod és érdemes a válaszaidat egy naplóban rögzítened – ha korábban megrendelted a Tudatkulcs Sikernaplót, javaslom, használd ennél az önismereti játéknál is!
 
Ha tetszik ez a játékos önfejlesztő gyakorlat, oszd meg másokkal is!
 
Megígértem, hogy a nyereményről is írni fogok Neked: azok között, akik a 30 nap során a legaktívabbak, kisorsolunk egy 18.000 Ft értékű Szerencse és Siker programozott kristály karkötőt! Két nyertest sorsolunk, a másik szerencsés nyomtatott, dedikált Tudatkulcs Sikernaplót nyer!
 
Ha szeretnéd, hogy közösen beszéljük meg a gyakorlatot, kipróbálnád a coaching képkártyákat, a Points of You fotóterápiás kártyát, illetve az asszociációs OH kártyákat, szeretettel várlak személyes, vagy Skype-os tanácsadásra! Kattints ide >> TANÁCSADÁS
 
Holnap érkezik a következő képkártya!

Szeretettel várlak!

Timke

life és business coach, életviteli tanácsadó,
tudatosság és boldogság terapeuta,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
kristályprogramozó és kristálygyógyász
 


Comments ( 22 )

 1. ReplyNiki
  Kép címe:Csak a jelen...
 2. ReplymAgnes
  Hűvös szél, korlátok.
 3. ReplyKlári
  Naplemente>>nyugalom...
 4. ReplyAndi
  A pillanat... a bezárt, kinagyított de szép pillanat Szimbolizálja a jelen helyzetem: kicsit megrekedt az életem. Sok szépség van benne ennek ellenére. :) Hónapok óta nem találok munkát, bezárva érzem magam, bár tudom hogy megvan a szabadságom.
 5. ReplyÁgi
  Kicsiben minden. Ahogy fenn, úgy lenn. 5.Örökké
 6. ReplyZsó
  Egy madár jutott először eszembe, s arról lányom madárfóbiája. Aztán a szél. Kissé bezártság érzése tört fel, s jobban megnézve a képet nem is igazán értem eme gondolataimat :). Címnek mégis a SZÉL-et adnám.
 7. ReplyBondgirl
  1.Gömb 2.Bezártság Cime:Üveggömb
 8. ReplyBori
  1 Víz csepp 2 Harmónia, elmúlás Cím : Védelem
 9. Replyenikő domokos
  1. Csodálatos Világ 2. Védelem.... A kép címe: " Egy cseppben, de nem egyedül..."
 10. ReplyKitty
  gyöngédség :)
 11. ReplyZita Czegledy
  Olyan érzés,mintha vki csak vàgyódik ki a fénybe!! Ez csak remény marad neki,mert be van zàrva valahovà. De mivel fúj a szél,talàn jobb is,mint kint a hidegben lenni.reménytkeltő szàmàra,hogy süt a nap,tehàt màr visszafelé szàmolhatjuk a napokat.
 12. ReplyMargó
  1. Bezárva 2. Félelem 3. Kiszakítva
 13. ReplyAuthorTudatkulcs
  Kérlek, hogy szükség esetén használjátok a KIEGÉSZÍTÉST: Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta? Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne? És használjátok az EXTRÁKAT! http://tudatkulcs.hu/szo-kep-jatek-extra/ Ma mai képhez kapcsolódó EXTRA, vagyis kulcsszó/megerősítés/idézet: http://tudatkulcs.hu/napi-utravalo-7/ Ezáltal jobban ki tudjátok bontani a képhez tartozó témát és megoldásokat találni!
 14. ReplyIldikó
  Az első érzés....ő a tenyerén hordoz,én mégis bezàrva érzem magam. Egy zàrt burokban élek.Vannak kezek,amik felém nyúlnak,de nem jól tartanak.Ott..egyedül...a burokban a jó. A kép címe...Szabad-rab
 15. ReplyHaranginé Világ Marietta
  A kép címe: Tisztaság Első gondolatok: gyönyörű harmóniát, tökéletességet sugárzó kép számomra. Letisztult, konkretizált célok, melyeket már világosan látok. Érzések: nyugodtság, béke Aktualitás az életemben: Rengeteg dolog kavarog a fejemben, nagyon sok dolgot szeretnék egyszerre elérni, állandóan pörgök. Jó lenne, ha csak egy konkrét dologra fókuszálnék, lenyugodnék mert egyszerre ezer felé nem tudok, nem lehet tervezni, figyelni, ez által nincs is sikerélményem. A kép motiváló számomra abban, hogy lassítsak, és számba vegyem életem azon területeit amelyben változást szeretnék elérni. Már most tudom, hogy fontosa a sorrend; hol szeretném a legnagyobb változást, ami minden másban is előrébb vinne. A kép sok érdekes, segítő kérdést csalogatott már most elő, nagyon hálás vagyok érte Timke :-))))
 16. ReplyKurucsóné Jutka
  Gondolat: Ez gyönyörű..... Érzés: Vajon milyen titkot rejt ez a gömb, amit gyengéden tart egy kéz? Jó lenne megfejteni, valami azt sugallja, nem lehet rossz...... Cím : Gömbbe zárt titok
 17. ReplyEdit
  A kép címe-Bezárva
 18. ReplyOKati
  1. Játék 2. ?..valami, amit nem szeretek Cim: A Tarrot-ból Az Akasztott Ember
 19. ReplyAniko
  Belso tisztasag :)
 20. ReplyCsakEgy Wicky
  Kép címe: Átlátszó Tiszta, megvilágosodott elme. Egyszerű segítő világos gondolatok meglatasok válaszok felszínre kerülése.
 21. ReplyAuthorTudatkulcs
  Köszönöm szépen az értékes hozzászólásokat és új nézőpontokat, melyeket megosztottatok velünk! <3 Kérlek, hogy szükség esetén használjátok a KIEGÉSZÍTÉST: Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta? Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne? És használjátok az EXTRÁT! ? http://tudatkulcs.hu/napi-utravalo-7/
 22. ReplyAuthorTudatkulcs
  Nekem a mai kép egyfajta belső csendet hozott, egy megállást, egy pillanatfelvételt juttatott eszembe. Ezután a Csodák tanítása idéződött fel bennem, valamint ez a mondat: "a világ amit látsz, a világ, ami vagy." A szűrőinken keresztül érzékeljük a világot. Mi adunk jelentést annak, amit látunk. A kép címe számomra szintén a Csodák tanításának egy idézete: "én teremtem a világot, amit látok."