POINTS OF YOU™

Láss új nézőpontból, légy Te magad a változás!

Ha úgy érzed, elakadtál a magánéletedben, vagy a munkádban és végre változtatni szeretnél, szeretnéd megérteni és megoldani a felmerülő problémáidat, új irányba indulni, konkrét célokat kitűzni és el is érni azokat, szeretnéd felszínre hozni a benned lévő erőforrásokat, megvalósítani önmagad és végre sikeres életet élni, jelentkezz be egyéni Points of You™ tanácsadásra ide kattintva! 

 

 

A Points of You™ egy olyan különleges kártya és coaching eszköz csomag, melynek segítségével felismerések, új megoldások születnek Benned, csodás lehetőségek tárulnak fel előtted! A fotóterápiás képek és különleges gyakorlatok segítségével új nézőpont(ok)ból láthatsz rá önmagadra, életed történéseire, meglátod az összefüggéseket és így azonnal elindulhatsz egy új és sikeres úton, ahol kibontakoztathatod önmagad!

 

 

A Points of You™ szerelem volt első látásra! Amióta megismertem ezt a fantasztikus kártyát és módszert, azóta a mindennapjaim része és mindig segít abban, hogy szélesedjen a látóköröm, felismerésekkel gazdagít és szinte azonnal feltárulnak a jobbnál jobb lehetőségek és kibontakozik előttem a megoldás! Kivétel nélkül minden kliensemnél figyelemreméltó felismeréseket és mélyreható változásokat hozott, amikor a Points of You™ kártyát használtuk. Volt, akinél több, mint egy évtizedes önismereti út után is olyan összefüggések bontakoztak ki, amelyek mély megértést, valamint pozitív és hatékony változást eredményeztek.

 

 

Itt Te vagy a fókuszban! 

Egy-egy találkozó másfél órás, személyesen, illetve Skype-on elérhető! Utóbbi előnye, hogy vidékről, illetve külföldről is tudsz velem konzultálni!

  • Önismeret és fejlődés
  • Felismerések, nézőpontváltás
  • Új irányvonalak
  • Megoldások
  • Tudatosság és pozitív változás
  • Erőforrások megtalálása
  • Lendület és maximális motiváció
  • Bármely életterületre!

 

 

Miért válassz engem útitársadnak a sikerhez vezető úton?

Aktív figyelemmel, empátiával és elfogadással fogsz találkozni. Számíthatsz a támogatásomra céljaid sikeres elérésében és a boldog, kiteljesedett élethez vezető úton. A folyamatban végig a Te egyedi igényeid szerint dolgozunk, így minden egyes folyamat más és más, ám közös bennük a személyes hatékonyság és a mérhető változás!

Points of You™ Practitioner, valamint life és business coach végzettséggel rendelkezem, ráépülő speciális szakterületeim a tranzakcióanalízis és a rajzelemzés. Holisztikus szemlélet szerint dolgozom, tanácsadói-segítő munkámban integráltam a hagyományos és alternatív módszereket, megoldásokat. Az egyéni Points of You™ tanácsadás és coaching folyamat mellett Points of You™ workshopok, valamint egyéni és csoportos önismereti, párkapcsolati, konfliktuskezelési és kommunikációs Tudatkulcs tréningek is indulnak a közeljövőben.

 

Ajánló (coaching résztvevőmtől az 1. egyéni alkalom után:)

“Szia! Mégegyszer nagyon köszönöm! Utána teljesen felszabadultnak éreztem magam, nagyon jó kedvem volt, és összeállt a kép olyan dolgokról, amikről előtte fogalmam sem volt. Hozzátenném, hogy még a páromra is hatással volt, mivel másnap már egyáltalán nem veszekedett velem!” – Zs.A.

Ajánló (online egyéni motivációs tréning résztvevőimtől:)

“Építem magam az általad készített motivációs csomag siker útján. Már látom, hogy valóban szükségem volt erre a csomagra, hogy a lehetetlen LEHETSÉGESSÉ VÁLJON SZÁMOMRA (…) hatalmas sikernek élem ezt meg. Köszönök szépen mindent.” – J.K.

“Egyfolytában ámulok, hogy tényleg nézőpont kérdése minden, ami az életünkben történik és élvezem ezeket a felismeréseket megélni, és hasznosítani (…) Csordultig tele vagyok szeretettel és úgy érzem áramlik is belőlem….. ez olyan jó és Neked köszönhetem.” – G.I.

 

Mennyibe kerül?

• A 60 perces egyéni Points of You™ tanácsadás és coaching díja 10.000 Ft befektetés önmagadba.

 

Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!

Timke

 

Kártyacsomag képei: Pinterest (pointsofyou)