NAPI SZÁMMISZTIKA


 

 

2016. január 23.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 1

Az elindulás, az újrakezdés hónapja! Induljunk tiszta lappal! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, most kezdjünk bele!

 

Nap: 23

Mától kezdve lássuk segítőnek a változásokat, tanításnak minden egyes helyzetet! Erősítsük meg hitünket és bízzunk az Életben!

 

Felismerés és cél: 16

A mai napon tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk kitörni a megszokott, magunk által teremtett keretek közül és törekedjünk felülvizsgálni, szükség szerint átértékelni az ítéleteinket! Ezáltal képessé válunk mélységében meglátni a dolgokat. A mai nap legyen a spiritualitás, az önmegismerés, a befelé figyelés napja!

 

HÁLA HÉTFŐ

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!