NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2018. szeptember 19.

 

Év: 11 -> 2 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy megéljük belső erőnket és bölcsen használjuk! Segítenek abban, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat. Támogatnak a türelem erényének és a bölcs kivárásnak a megtanulásában is. Tudatosítsuk magunkban, higgyünk abban, hogy eljön az ideje a megvalósulásnak: a magok, melyeket ma elvetünk, a tökéletes időben kicsíráznak! Együttműködésre tanítanak. Találjunk társakat megszületni készülő terveinkhez! Legyünk türelmesek, várjuk ki a megfelelő pillanatot! Működjünk együtt másokkal, segítsünk másoknak céljaik elérésében és mi is megkapjuk ugyanezt!

 

Hónap: 9

Ez a hónap arra ad lehetőséget, hogy önmagunkba tekintve találjunk választ életünk fontos kérdéseire! Forduljunk megértéssel önmagunk felé is és segítsünk másoknak is abban, hogy jobban megértsék önmagukat!

 

Nap: 19

Mutassuk meg életörömünket, élvezzük az életünk minden pillanatát, tekintsük tanításnak a helyzeteket, tudatosítsuk magunkban, hogy mi teremtjük a valóságunkat!

 

Felismerés és cél: 21

Érezzük, hogy jó helyen vagyunk! Engedjük meg magunknak, hogy kiteljesedjünk ott, ahol vagyunk és megnyilvánítsuk azt, akik vagyunk!

 

SZERETET SZERDA

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!