NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2017. szeptember 20.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 9

Ez a hónap arra ad lehetőséget, hogy önmagunkba tekintve találjunk választ életünk fontos kérdéseire! Forduljunk megértéssel önmagunk felé is és segítsünk másoknak is abban, hogy jobban megértsék önmagukat!

 

Nap: 20

Ma szabadítsuk fel magunkat a látásmódunk, gátló hiedelmeink, ítéleteink alkotta terhek alól, törjünk ki ebből a mókuskerékből és lássuk meg, érezzük a csodát és a gondviselés eszközét mindenben és mindenkiben. Legyen a mai nap a bölcsesség és az intuíció napja!

 

Felismerés és cél: 21

Érezzük, hogy jó helyen vagyunk! Engedjük meg magunknak, hogy kiteljesedjünk ott, ahol vagyunk és megnyilvánítsuk azt, akik vagyunk!

 

SZERETET SZERDA

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!