NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2017. május 27.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 5

Mostantól kezdve lássuk segítőnek a változásokat, tanításnak minden egyes helyzetet! Erősítsük meg hitünket és bízzunk az Életben!

 

Nap: 27

A mai napon tekintsünk önmagunkba és keressük ott a választ életünk fontos kérdéseire! Forduljunk megértéssel önmagunk felé is és segítsünk másoknak is abban, hogy jobban megértsék önmagukat!

 

Felismerés és cél: 15

A mai napon lássuk meg függőségeinket, játszmáinkat, árnyékban lévő részünket, tudattalan gátló hiedelmeinket és miután szembe néztünk velük, tudatosítottuk, fénybe emeltük őket, hozzunk egy szabad, szívből jövő döntést az életünkről, bontakoztassuk ki a feltétel nélküli szeretetet önmagunkban és ezt adjuk a világnak.

 

SIKER SZOMBAT

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!