NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2018. május 22.

 

Év: 11 -> 2 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy megéljük belső erőnket és bölcsen használjuk! Segítenek abban, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat. Támogatnak a türelem erényének és a bölcs kivárásnak a megtanulásában is. Tudatosítsuk magunkban, higgyünk abban, hogy eljön az ideje a megvalósulásnak: a magok, melyeket ma elvetünk, a tökéletes időben kicsíráznak! Együttműködésre tanítanak. Találjunk társakat megszületni készülő terveinkhez! Legyünk türelmesek, várjuk ki a megfelelő pillanatot! Működjünk együtt másokkal, segítsünk másoknak céljaik elérésében és mi is megkapjuk ugyanezt!

 

Hónap: 5

Mostantól kezdve lássuk segítőnek a változásokat, tanításnak minden egyes helyzetet! Erősítsük meg hitünket és bízzunk az Életben!

 

Nap: 22

Engedjük el a félelmeket és figyeljünk gyermeki énünkre! Ma nézzünk úgy mindenre, mintha először látnánk, gyermeki rácsodálkozással, ítéletmentesen! Ezzel új alapokra helyezzük az életünket.

 

Felismerés és cél: 20

Ma szabadítsuk fel magunkat a látásmódunk, gátló hiedelmeink, ítéleteink alkotta terhek alól, törjünk ki ebből a mókuskerékből és lássuk meg, érezzük a csodát és a gondviselés eszközét mindenben és mindenkiben. Legyen a mai nap a bölcsesség és az intuíció napja!

 

KITARTÁS KEDD

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!