NAPI SZÁMMISZTIKA


 

 

2017. március 24.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 3

Ez a hónap kiváló időszak az önbizalmunk erősítésre, mely a siker egyik alapköve! Fejezzük ki igazi önmagunkat, érzelmeinket!

 

Nap: 24

A mai napon keressük a harmóniát mindenben, figyeljünk oda, hol értékelünk túl- vagy alul valamit és hozzuk azt egyensúlyba! Vegyük körbe szerető gondoskodással a környezetünket, sőt, önmagunkat is!

 

Felismerés és cél: 19

Mutassuk meg életörömünket, élvezzük az életünk minden pillanatát, tekintsük tanításnak a helyzeteket, tudatosítsuk magunkban, hogy mi teremtjük a valóságunkat!<

 

PÁROS PÉNTEK

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!