NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2017. április 26.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 4

Ez a hónap kiváló időszak arra, hogy tisztázzuk magunkban vezérelveinket, rendet tegyünk magunkban, magunk körül és stabil alapokra helyezzük az életünket, valamint arra is, hogy gyakorlatiasságunkat kibontakoztassuk.

 

Nap: 26

A mai napon lássuk meg azt, ami VAN. Mindazt, amit életünkben (tudatosan, illetve tudat alatt) teremtettünk. Legyünk megfigyelők és maradjunk céltudatosak!

 

Felismerés és cél: 22

Engedjük el a félelmeket és figyeljünk gyermeki énünkre! Ma nézzünk úgy mindenre, mintha először látnánk, gyermeki rácsodálkozással, ítéletmentesen! Ezzel új alapokra helyezzük az életünket.

 

SZERETET SZERDA

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!