NAPI SZÁMMISZTIKA


 

 

2017. február 23.

 

Év: 10 -> 1 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy felfedezzük rejtett képességeinket, kibontakoztassuk kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat. Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan! Tudatosítsuk magunkban, hogy képesek vagyunk újrakezdeni és valami új születhet meg általunk! Vállaljuk a kezdeményezést! Fejlesszük intuíciónkat! Teremtő erőnket használjuk tudatosan! Bármit is halogattunk eddig, ma kezdjünk bele! Használjuk tudatosan a teremtő képességünket! Mutassuk meg magunkat a világnak, lépjünk ki a “nagybetűs” Életbe!

 

Hónap: 2

Ez a hónap a türelemé, a bölcs kivárásé. Tudatosítsuk magunkban, higgyünk abban, hogy eljön az ideje a megvalósulásnak: a magok, melyeket most elvetünk, a tökéletes időben kicsíráznak! Találjunk társakat megszületni készülő terveinkhez!

 

Nap: 23

Mától kezdve lássuk segítőnek a változásokat, tanításnak minden egyes helyzetet! Erősítsük meg hitünket és bízzunk az Életben!

 

Felismerés és cél: 17

A mai napon érdemes tisztázni magunkban a céljainkat. Tartsuk szemünket a célunkon, az eszményképünkön! Legyünk céltudatosak! Határozzuk el, hogy elérjük a céljainkat, megvalósítjuk az álmainkat!

 

CSODA CSÜTÖRTÖK

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!