2020. április 2.

Év: 4 

A rend, a stabilitás és a tervek megvalósításának éve! Ez az év remek lehetőségeket kínál arra, hogy tisztázzuk magunkban vezérelveinket, rendet tegyünk magunkban, magunk körül és stabil alapokra helyezzük az életünket, valamint arra is, hogy gyakorlatiasságunkat kibontakoztassuk és mi magunk váljunk életünk hajójának kapitányává.

Hónap: 4

Ez a hónap kiváló időszak arra, hogy tisztázzuk magunkban vezérelveinket, rendet tegyünk magunkban, magunk körül és stabil alapokra helyezzük az életünket, valamint arra is, hogy gyakorlatiasságunkat kibontakoztassuk.

Nap: 2

A mai nap a türelemé, a bölcs kivárásé. Tudatosítsuk magunkban, higgyünk abban, hogy eljön az ideje a megvalósulásnak: a magok, melyeket ma elvetünk, a tökéletes időben kicsíráznak! Találjunk társakat megszületni készülő terveinkhez! Legyünk türelmesek, várjuk ki a megfelelő pillanatot! Működjünk együtt másokkal, segítsünk másoknak céljaik elérésében és mi is megkapjuk ugyanezt!

Felismerés és cél: 10

Fedezzük fel rejtett képességeinket, bontakoztassuk ki kreativitásunkat és erősítsük önbizalmunkat! Vegyük észre a helyzetekben rejlő tanításokat, teremtsünk tudatosan!

CSODA CSÜTÖRTÖK

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!