NAPI SZÁMMISZTIKA

 

 

2018. november 15.

 

Év: 11 -> 2 

Az idei év energiái abban támogatnak bennünket, hogy megéljük belső erőnket és bölcsen használjuk! Segítenek abban, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat. Támogatnak a türelem erényének és a bölcs kivárásnak a megtanulásában is. Tudatosítsuk magunkban, higgyünk abban, hogy eljön az ideje a megvalósulásnak: a magok, melyeket ma elvetünk, a tökéletes időben kicsíráznak! Együttműködésre tanítanak. Találjunk társakat megszületni készülő terveinkhez! Legyünk türelmesek, várjuk ki a megfelelő pillanatot! Működjünk együtt másokkal, segítsünk másoknak céljaik elérésében és mi is megkapjuk ugyanezt!

 

Hónap: 11

Eljött az ideje, hogy megéljük belső erőnket és használjuk bölcsen, valamint arra, hogy kibontakoztassuk kreativitásunkat!

 

Nap: 15

A mai napon lássuk meg függőségeinket, játszmáinkat, árnyékban lévő részünket, tudattalan gátló hiedelmeinket és miután szembe néztünk velük, tudatosítottuk, fénybe emeltük őket, hozzunk egy szabad, szívből jövő döntést az életünkről, bontakoztassuk ki a feltétel nélküli szeretetet önmagunkban és ezt adjuk a világnak.

 

Felismerés és cél: 19

Mutassuk meg életörömünket, élvezzük az életünk minden pillanatát, tekintsük tanításnak a helyzeteket, tudatosítsuk magunkban, hogy mi teremtjük a valóságunkat!

 

CSODA CSÜTÖRTÖK

az ajándék Tudatkulcs Öröktréningben: sikerszokások kialakítása erőfeszítés nélkül!

Kérd most!