MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ

 

Kedves Útitársam!

 

Nagy izgalommal vártam ezt a napot! Több, mint 200 órán át fejlesztettem ezt a különleges Sikerprogramot, ezt a sehol máshol nem kapható Motivációs csomagot azért, hogy minden módon motiváljalak a sikerre, támogassalak abban, hogy kihozd önmagadból és az életedből a maximumot! Amikor annak idején mélyponton voltam, illetve később, amikor elkezdtem magam kihúzni a gödörből, nagyon örültem volna egy ilyen lehetőségnek! Ám ezt ebben a formában sajnos azóta sem láttam sehol.
 
A tervezéskor figyelembe vettem azt a több ezer visszajelzést,amit kaptam az elmúlt évek során és azokat a kutatási eredményeket, melyeket a motivációról és a boldogságról találtam. Ezek közül a legfontosabbak:
 
* A boldogság valójában nem a külső körülményektől függ, hanem egy belső állapot!

* A boldogság tanulható!

* A hozzáállásunk alapvetően befolyásolja életünk alakulását!

* A pozitív gondolkodás voltaképpen egy szokás és nem arról szól, hogy elkendőzzük a problémákat, hanem arról, hogy a probléma mókuskerekéből megoldásközpontú szemléletre hangoljuk magunkat!

* Az ember személyisége változásokon megy keresztül és hatékonyan fejleszthető, ezzel élete is egy magasabb szintre emelkedhet!

* Az ember -főleg, ha problémái vannak- mindössze két hétig képes megőrizni motiváltságát, de még egy kiegyensúlyozott ember számára, akinek az élete összességében harmonikus, kb. egy-két hónap után szükséges az ösztönzés és motiváció ahhoz, hogy fejjebb haladjon.
 
Maximális Motiváció ebben segít!
 
Támogat abban, hogy

*  meglásd a lehetőségeket,

*  a megoldásokra figyelj,

*  észrevedd, mennyi érték, tehetség és képesség van benned,

*  tudatosítsd, hogy elérheted a céljaidat és el is indulj álmaid megvalósítása felé,

*  boldogabb legyél

*  tudatosabb legyél,

*  sikeresebb legyél!

 

MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ

 

Olyan, mintha minden nap veled lenne egy támogató edző, aki mindig emlékeztet a céljaidra, aki motivál, aki Neked szurkol!Aki olyankor is ott van, amikor egyedül éreznéd magad, vagy amikor át kell lendítenie a holtponton! Akivel a sikerszokások könnyebben épülnek be az életedbe. Aki Veled örül. Aki figyel Rád.

 

A tudatosság egy életforma, a gondolkodás áthangolása nem egy rövid távú folyamat, minden nap tenni kell érte! A tudatos életvezetés kialakításakor jól jön egy tapasztalt segítő!

 

 

Miért válaszd a Maximális Motivációt?
 
Bárhol is állsz most, egyre többet fogsz kihozni önmagadból és az életedből! Bárhol is állsz most, kitágul a látóköröd és rengeteg felismerésben lesz részed. Bárhol is állsz most, minden képességgel rendelkezel, hogy előrébb juss!

Észre fogod venni a folyamat során, hogy sokkal több örömöt, megoldást találsz a mindennapok során és egyre sikeresebb leszel. Ehhez persze az is kell, hogy akarj változtatni! Ez a kezdő kulcs! Kérlek, csak ekkor vágj bele ebbe a különleges kalandba! Gondold át, hová szeretnél eljutni, milyen eredményeket szeretnél elérni! S ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy sikerszokásokat sajátíts el és egyre többet hozz ki önmagadból, bátran vágj bele, én végig támogatni foglak a folyamatban!

 

Miért válassz engem léleképítő személyi edződnek?

Ha egy ideje velem tartasz, tudod, hogy a saját életem a példa arra, hogy igenis mindenből van kiút és fel lehet állni minden helyzetből! Ha olvasol, tudod, hogy mennyire szeretem az embereket, a hivatásomat. Azt tapasztalom, hogy szívvel-lélekkel tudok lelkesíteni másokat és fontos számomra, hogy segítsek az embereknek abban, hogy életüket tudatosabban, boldogan éljék! 

Folyamatosan képzem magam és közel tízezer óra tapasztalat van a hátam mögött. Számos segítő eszközt fejlesztettem ki ahhoz, hogy önmagamat és a hozzám fordulókat motiváljam. Gyakorlatias vagyok, tehát nem száraz elméleteket kínálok, hanem olyan eszközöket, melyeket én magam is kipróbáltam és hasznosnak tartok. Bárki képes arra, hogy alkalmazza őket. Kreatív és újító vagyok, mert mindig fejlesztem a meglévő eszközöket.

Aktív figyelemmel, empátiával és elfogadással fogsz találkozni. Számíthatsz a támogatásomra céljaid sikeres elérésében és a boldog, kiteljesedett élethez vezető úton. Minden egyes folyamat más és más, ám közös bennük a hatékonyság és a mérhető változás!
 
Life és business coach végzettséggel rendelkezem, ráépülő speciális szakterületeim a tranzakcióanalízis, a fotóterápiás Points of You kártyák és az asszociációs OH kártyák. Emellett diplomás asztrológus és nemzetközi okleveles Theta Healer vagyok. Holisztikus szemlélet szerint dolgozom, tanácsadói-segítő munkámban integráltam a hagyományos és alternatív módszereket, megoldásokat. 

 
Mit mondanak rólam azok, akik ismerik és alkalmazzák a módszereimet?

 

Szeretnék néhány visszajelzést megosztani Veled:

 

“Megtanultam Timkétől, hogy felismerjek magammal és a vilàg működésével kapcsolatosan sok mindent. segìtett, hogy tudatosabban figyeljek magamra és a történésekre. Nagxon sok a mindennapokban használhatò gyakorlatot és megerősìtést.”

 

“Nagyon pozitív lettem! :)”

 

“Timke abban segített nekem, hogy sikerüljön mindig visszatérni a jelenbe!”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy jobban odafigyeljek az életemben történő dolgokra!”

 

“Timke abban segített nekem. hogy minden napom jól induljon”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy tudatos legyek.”

 

“Timke segített és segít nekem abban,hogy észrevegyem az életben a jó dolgokat,higgyek saját magamban és a hasonló gondolkodású emberekben

 

“Timke abban segít nekem, hogy a megfelelő megerősítést adott pillanatban azonnal megtaláljam, s pozitívra fordítsam a gondolataimat

 

“Timke segít, hogy másképp nézzem a problémáimat.”

 

“Timke segít, hogy bátrabb legyek.”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy felismerjem: minden napban van valami új lehetőség, amiből tanulhatok, amitől többé válhatok!”
 

 

“Timke abban segített nekem, hogy a napjaim vidáman induljanak, hogy egyre inkább boldog és kiegyensúlyozott legyek.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy fejlődjek.”

 

“Mindig megtalálom az engem foglalkoztató kérdésekre a választ.”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy sokkal jobban tudjam kezelni az életem történéseit!” 

 

“Timke abban segített nekem, hogy újra megnyíljak.”

 

Timke abban segített nekem, hogy higgyek magamban.

 

“Megtanultam Timkétől, hogy másképp lássam a világot. Pozitívan, derűsen, bizakodva.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy az önbizalmam visszatérjen.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy másképp lássak bizonyos dolgokat.”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy egy nehéz nap után se adjam fel a reményt és a hitet,h holnap egy szebb és jobb nap vár.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy másként nézzek a világra.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy bízzak önmagamban.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy bírjam az élet kihívásait.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok.”

 

“Timke segítségével minden napom pozitivan indul.”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy hogyan erősitsem önmagam.”

 

Timke abban segített nekem, hogy hálát érezzek mindazért , amim van,és arra figyelek, amit el szeretnék érni.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy tudatosítsam magamban, minden reggel, ez a nap az én napom . Ne legyek lusta, ne keressek kifogásokat, hanem csináljam.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy szebbnek lássam a reggeleket.”

 

“Timke abban segített nekem, hogy önbecsülésem visszakapjam.”

 

“Timke és a Tudatkulcs abban segít nekem, hogy még tovább fejlesszem az önismeretemet. Két évvel ezelőtt jöttem rá, mekkora jelentősége van annak, hogy tudatosan foglalkozzunk magunkkal, így nyitottá váltam az önfejlesztő módszerek széles palettájára. Tudatosan próbálgatom a már megismert módszereket, és amelyik úgy érzem, hogy segít, azokat fokozatosan beépítem a mindennapjaimba. Úgy gondolom, a Tudatkulcs is hozzá tud járulni ehhez a fejlődési folyamathoz.”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy a valahova tartozás, a napi rutinná alakítás milyen sokat változtathat hangulatunkon, hozzáállásunkon!”

 

“Megtanultam Timkétől, hogy pozitívan gondoljak.”

 

Mit nyerhetsz azzal, ha velem tartasz?

 

Életed minden területén tudod hasznosítani a tudást, amit kapsz.Képes leszel felismerni a jobbnál jobb lehetőségeket és meg is ragadni őket! Minden nap motivált leszel, mert ha megvan benned az elhatározás és hajlandó vagy tenni érte, rám minden nap számíthatsz, mint az élsportoló az mester edzőre! 

 

Mit veszíthetsz vele?

 

Ha megérett Benned az elhatározás a változásra, a fejlődésre, a sikerre, akkor semmit.

Mindössze napi 210-230 Ft-ért – ami mindössze egy kávé, vagy üdítő ára egy olcsóbb helyen – olyan támogatásban lesz részed a mindennapokban, ami átlendít a holtponton, beindít és folyamatosan fenn is tartja a motivációdat! Ilyen formában sehol máshol nem láttam motivációs tréninget!

 

Mi is ez pontosan?

MAXIMÁLIS MOTIVÁCIÓ

egy oylan komplex Sikerprogram, mely során minden nap kapsz tőlem egy motivációs levelet megerősítésekkel és segítő gyakorlattal, valamint egy motivációs sms-t! Sőt, akár el is jöhetsz hozzám, ha élsz azzal a különleges lehetősléggel, ami csakis és kizárólag most elérhető azok számára, akik úgy döntöttek, az idei évben kihozzák magukból a maximumot! 

 

HŰ, EZ IZGALMAS! TETSZIK! MENNYIBE KERÜL?

 

Lendület csomag

30 napos folyamatos motiváció:

napi 1 motivációs levél+sms

15.000 Ft helyett

mindössze 230 Ft/nap – 6890 Ft 

 

EZT KÉREM!!! >> KATTINTS IDE!

 

Tudatos életmód csomag 

60 napos folyamatos motiváció:

napi 1 motivációs levél+sms

32.000 Ft helyett

mindössze 220 Ft/nap – 13.190 Ft

ajándék 30 napos jegyzetnaplóval 2000 Ft értékben!

 

EZT KÉREM!!! >> KATTINTS IDE!

 

Maximális Motiváció csomag

108 napos folyamatos motiváció:

napi 1 motivációs levél+sms

Kutatások alapján ennyi idő kell ahhoz, hogy stabil szokássá váljanak a napi ismétlődő cselekedetek!

59.000 Ft helyett

mindössze 210 Ft/nap – 22.680 Ft

ajándék 108 napos jegyzetnaplóval 5000 Ft értékben!

 

EZT KÉREM!!! >> KATTINTS IDE!

 

Szeretettel várlak! 

Kívánok csodás napot és nagy örömmel készülök a találkozásra!

 

Öleléssel: Timke

life és business coach, életviteli tanácsadó,
tudatosság és boldogság terapeuta,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
kristályprogramozó és kristálygyógyász