Dobos Tímea – Timke 

T1

tréner

 

Hiszem, hogy minden ember számára elérhető a boldogság. Az út ezerféle lehet, ahogy minden ember egyedi. Célom a gyakorlati segítségnyújtás az életvezetésben, a változás elősegítése és támogatása. Különböző tanfolyamok, tréningek közül választhatnak a hozzám fordulók.

Folyamatosan képzem magam.

Végzettségeim, szakmai ismereteim:

 

tréner, life és business coach
tranzakcióanalízis és rajzelemzés specializációkkal,
szervezetfejlesztő, kulturális rendezvényszervező,
okleveles rajzvizsgálati szakértő,
Points of You Practitioner, OH kártya Instruktor,
nemzetközi okleveles Theta Healer, női kör vezető,
diplomás asztrológus, okleveles karma asztrológus,
Tarot és Symbolon kártyavető,
kristálygyógyász és kristályprogramozó,
kristályékszer tervező-készítő.

2018. decemberében elvégeztem Juhász László pszichológus
Mesehős® komplex mesediagnosztikai és-terápiás módszer alapképzés tanfolyamát.

 

Szakterületeim keretein belül számos saját gyakorlati eszközt fejlesztettem ki, például a Szó-Kép játékot, a Sikerszokások Tréninget, a Tudatkulcs Asztro Tréninget, a Fókusz Tréninget, a Léleképítő Hold Tréninget és saját kártyákat, kivetéseket is készítettem.

 

„Pszichológusként elsősorban az érdekelt, hogyan világít rá a horoszkóp bizonyos jellembeli komplikációkra. Bonyolult diagnózis esetén rendszerint horoszkópot állítok fel, hogy az esetet más szempontból is szemügyre vehessem. Meg kell mondanom, az asztrológiai adatok nagyon gyakran világossá tettek olyan tényeket, amelyeket más módon képtelen lettem volna megérteni.”

Carl Gustav Jung híres pszichiáter, pszichológus, analitikus

 

Pozitív megerősítéseimmel számos formában találkozhatsz az oldalon: Mágikus Mondókák, Reggeli Útravalók, Megerősítés Kártyák és a 108 napos Siker program keretében segítem Olvasóimat abban, hogy rendszeresen feltöltekezzenek pozitív gondolatokkal. Arra törekszem, hogy látogatóimat minden nap motiváljam. A Tudatkulcs You Tube csatornáján  motivációs videóimmal segítem a tudatos életvezetést, a Tudatkulcs Facebook oldalán pedig friss reggeli inspiráló bejegyzésekkel. Tarot kártyavetést és  asztrológiát tanítok, 2022. májusában ismét indul három  képzésem is online formában.

A Glamour magazin 2018. októberi számában találkozhattál velem legutóbb, benne a holdfázisokról szóló szakértői cikkemmel, melyben a Tudatkulcs holdas szépségprogramját is megismerhették az Olvasók.

 

Kedves Útitársam! Saját kulcskészletet adok a kezedbe! Ezekkel a kulcsokkal megnyithatod azokat az ajtókat, amelyek létezéséről eddig talán nem is tudtál!

 

„Timinek teljesen más a módszere, olyan, mint egy asztrológus testbe zárt pszichológus. Ritkán melengeti meg első találkozás az ember szívét, de most ez történt és ennek nagyon örülök! Máig le vagyok nyűgözve, hogy mennyi újat tudtál mondani és egy megrekedt helyzetben lelkesíteni tudtál és új út lehetőségét mutattad meg.” 

Fehér Diána 

 

Még több visszajelzést olvashatsz ügyfeleimtől és olvasóimtól ide kattintva!

 

Hiszem, hogy hatalmunkban áll az életünket jobbá tenni és vállalva az ezzel járó felelősséget, életünk minőségét egy olyan szintre emelhetjük, ahova mindig is szerettünk volna eljutni.

Ehhez a legfőbb kulcs önmagunk megismerése …

 

Nem halat adok a kezedbe!

Megtanítalak halászni.

Találkozzunk!

Kép: Szabó Tibor fotóművész
http://www.sztfoto.hu/

8 thoughts on “

 1. Kedves timke!
  Fantasztikusak a kulcsaid!
  A humanitás beszél belőlük, amelyek valódi értékek!
  Köszönöm Neked!
  Irén

  1. Kedves Irén!
   Csodálatos érzés, amikor ilyen hozzászólást kapok, erőt ad és lelkesít! Nagyon szépen köszönöm!

   Szeretettel: Timke

 2. Kedves Timke!
  A tréninget már nagy lelkesen csinálom, de a honlapodat még csak most kezdem feltérképezni, így találtam ide és meglepődtem, hogy milyen fiatal vagy! 🙂 Biztos már kislány korodban tudtad, mivel szeretnél foglalkozni, nem sok vargabetű lehetett az életedben, mielőtt erre a pályára léptél. Nagyon érett, nagyon összeszedett benyomást keltesz, szívesen és lelkesen csinálom a gyakorlatokat és biztos vagyok benne, hogy sokat fog fejlődnia a személyiségem általad. Nem győzöm köszönni a lehetőséget! Köszönöm! <3

  Gabi

 3. Kedves Gabi!
  Nagyon szépen köszönöm a leveledet, amit korábban küldtél és a hozzászólásodat, a szeretetet, ami a soraidból árad! Mélyen megérintette a lelkemet.
  Nagyon örülök, hogy a tréninget ilyen kitartóan és szívvel-lélekkel végzed, kívánom, hogy mindig hatékony segítőd legyen és megvalósítsd minden célodat, álmodat!

  Szeretettel: Timke

 4. Vargabetűk… – Gabi hozzászólása kapcsán 🙂

  Gyermekkorom óta szenvedélyesen érdekeltek az emberi lét és a világ titkai, kislánykoromban mégis színésznő, azután állatorvos szerettem volna lenni és nem is gondoltam, hogy végül ezt a hivatást választom.
  Rögös volt az út idáig.
  Bár régebb óta foglalkoztam az ezotériával, életemben a 2008-as év hatalmas fordulatot hozott: olyan dolog történt velem, ami vízválasztó egy ember életében: vagy tönkremegy az élete, vagy gyökeresen megváltozik és a tudatosság útját járja tovább. Én a gyógyulást választottam, rengeteget olvastam, tanultam és rendszeresen gyakoroltam, hogy az életemet megváltoztassam és kihúzzam magam a gödörből, melybe voltaképpen azért kerültem, hogy végre az legyek, aki igazából vagyok.
  Idén úgy döntöttem, hogy mindazt, amit az elmúlt tíz év során tanultam, alkalmaztam és mindennap alkalmazok, valamint mindazt, amivé érlelődött bennem és a módszereket, melyeket kifejlesztettem, szeretném átadni másoknak is.
  Így született meg ez a honlap, melyet márciusban indítottam el szinte nulla technikai tudással. A honlap megszületését voltaképpen az első könyvem megírása inspirálta februárban, melyet reményeim szerint hamarosan nyomtatásban is átnyújthatok nektek! A könyv előtörténete sem mindennapi, de ez már egy másik történet…

  Köszönöm szépen minden kedves látogatómnak a felém és a munkám felé áradó szeretetet, biztató támogatást, bizalmat.

  Szeretném, ha tudnátok, ez kölcsönös, mert mindig, miközben írok, szeretettel és hálával gondolok rátok!

  Timke

 5. Áldás kísérjen utadon! <3

 6. Drága Gabi!
  Nagyon köszönöm és kérlek, fogadd te is szívből jövő áldásomat! <3

 7. Köszönöm, hogy létezel! Köszönöm, hogy megtaláltalak! Szavaid, simogatnak. Soraid szeretettel szólnak hozzám, miközben a felismerés utját járom. Áldott legyen, minden pillanatod! Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük