Timke 

T1

life és business coach,
tudatosság és boldogság terapeuta,
diplomás asztrológus,
okleveles karma asztrológus,
kártyavető-sorselemző, numerológus,
nemzetközi okleveles Theta Healer, női kör vezető,
okleveles kristálygyógyász és kristályprogramozó,
svéd,- shiatsu,- lomi lomi masszőr,
webszövegíró és dalszövegíró

 

Hiszem, hogy minden ember számára elérhető a boldogság. Az út ezerféle lehet, ahogy minden ember egyedi. Azt gondolom, hogy nem elég csupán kész válaszokat a tanácsadást kérő elé tárni, hanem hozzá kell segíteni őt a felismerésekhez és útmutatással, megerősítésekkel, tanácsokkal támogatni abban, hogy kiteljesedjen a saját útján. Célom tehát a gyakorlati segítségnyújtás az életvezetésben. Speciális tanácsadások, tréningek és tanfolyamok közül választhatnak a hozzám fordulók.

 

Folyamatosan képzem magam, emellett szakterületeim keretein belül új módszereket fejlesztettem ki, például az Asztro Tréninget, a Fókusz Tréninget, a Léleképítő Hold Tréninget, a Sikerszokások Tréninget és saját kártyákat, kivetéseket is készítettem. Pozitív megerősítéseimmel számos formában találkozhatsz az oldalon: Mágikus Mondókák, Reggeli Útravalók, Megerősítés Kártyák és az új, 108 napos Siker program keretében segítem Olvasóimat abban, hogy rendszeresen feltöltekezzenek pozitív gondolatokkal. Arra törekszem, hogy látogatóimat minden nap motiváljam.

 

Kedves Útitársam! Saját kulcskészletet adok a kezedbe! Ezekkel a kulcsokkal megnyithatod azokat az ajtókat, amelyek létezéséről eddig talán nem is tudtál!

 

Hiszem, hogy hatalmunkban áll az életünket jobbá tenni és vállalva az ezzel járó felelősséget, életünk minőségét egy olyan szintre emelhetjük, ahova mindig is szerettünk volna eljutni.

 

Ehhez a legfőbb kulcs önmagunk megismerése …

 

Nem halat adok a kezedbe!

Megtanítalak halászni.

 

Találkozzunk!

 

Kép: Szabó Tibor fotóművész
http://www.sztfoto.hu/