A LEGSZEBB ÚTRAVALÓ A LEGFONTOSABBAKNAK!

 

AJÁNDÉKOZZ SIKERT!
Az egyik legszebb és leghasznosabb útravaló, amit önmagadnak és szeretteidnek ajándékozhatsz, egy szemet gyönyörködtető és segítő programozott kristály ékszer! Ajándékozd meg magadat is a Siker útravalójával!

 

A LEGÚJABB, EGYEDI, SIKER ÚTRAVALÓ KRISTÁLYKOLLEKCIÓ PROGRAMOZOTT ÁSVÁNY KARKÖTŐI OLYAN ÚTRAVALÓT ADNAK NEKED, MELY HASZNOS ÚTITÁRS LESZ A MINDENNAPOKBAN ÉS SIKERRE SEGÍT!

 

PROGRAMOZOTT ÖNBECSÜLÉS-SIKER, SZERENCSEVONZÓ-SIKER, TANULÁS SEGÍTŐ ÚTRAVALÓ KRISTÁLY KARKÖTŐK: SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ ÉS HASZNOS AJÁNDÉK SZERETTEIDNEK, VAGY SAJÁT SIKEREID ELŐSEGÍTÉSÉRE 18.000 FT HELYETT MINDÖSSZE 6990 FT RÁFORDÍTÁSSAL!
HATALMAS KEDVEZMÉNY ÖSSZESEN CSAK 20 DB EREJÉIG!

 

ÚTRAVALÓ: ÖNBECSÜLÉS ÉS SIKER

Mától kezdve egyedinek és csodálatosnak látom magam. Tökéletlenségeim mellett is szerethető vagyok, hiszen pont ettől vagyok egyedi. Felismerem, hogy szerethető vagyok és minden körülmények között tisztelem magam.

Köszönöm, hogy lehetőségem van minden pillanatban elfogadni magam és ezáltal változtatni azon, amin szeretnék! Mert ez innentől kezdve az én döntésem. Felelősséget vállalok az életemért, melynek főszereplője én magam vagyok.  Szeretem és tisztelem magam, bármi történik is.

 

Önbizalom és Siker programozott kristály karlánc

 

Ismerős érzések?

 • Folytonosan elégedetlen vagy magaddal?
 • Nem érzed magad elég szépnek/jónak/tehetségesnek/sikeresnek?
 • Másokhoz viszonyítod magad?
 • A legmegfelelőbb pillanatban nem tudod megtenni a boldogsághoz vezető lépést?
 • Feszültségekkel terhes kapcsolatod/kapcsolataid vannak?
 • Fontos beszélgetésekkor nem tudod megfelelően képviselni az érdekeidet?
 • A határozottságod elpárolog, mihelyst egy bizonyos emberrel beszélsz? 
 • Úgy érzed, nem tudsz érvényesülni a világban?
 • Nehezen megy a tanulás?
 • Sokat aggódsz vizsgák, megbeszélések előtt?

VAN MEGOLDÁS!

A programozott kristályok segítségével minden nap feltöltődhetsz a pozitív energiával! A Tudatkulcs legújabb Önbecsülés-Siker útravaló karkötőjét viselve 3 hónapon belül fokozatosan egyre sugárzóbb leszel, önszereteted, önbecsülésed, önbizalmad növekedni fog, harmonikusabb leszel, kapcsolataidban a szeretet könnyebben áramlik majd és így egyre több boldogságot hozó élményben lesz részed!

Ebben segítenek Téged a Tudatkulcs különleges kristályai:

AZ ÖNBIZALOM ÉS SIKER KARKÖTŐBEN a vörös jáspis, valamint a tigrisszem támogató energiái és a pozitív, önbizalomnövelő és sikerhozó programok, melyeket tartalmaznak. (Már csak 20 db maradt!)

A SZERENCSEVONZÓ ÉS SIKER KARKÖTŐBEN a különleges moha achát és a tigrisszem támogató energiái és a pozitív, szerencse és sikervonzó programok, melyeket tartalmaznak. (Összesen 20 db van belőle!)

AZ ÖRÖMTELI ÉS HATÉKONY TANULÁS KARKÖTŐBEN a rózsakvarc, az ametiszt és a hegyikristály támogató energiái és a pozitív, vizsgadrukkot is oldó, valamint sikervonzó programok, melyeket tartalmaznak. (Már csak 20 db maradt!)

 

Hogyan segítenek?

Semmi “hókuszpókusz” nincs benne. (Tudtad? A kristályok információ tároló képességét többek között a számítógépekben is alkalmazzák.)

A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, programokat teszek, mely minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását! Fontos, hogy az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal, melyek a térből az információkat, rezgéseket felveszik és kisugározzák (igen, a diszharmonikus információkat is, sajnos.) 

A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

Csak 30 db (3×10) készült 20 db maradt a legújabb, ÚTRAVALÓ karkötőkből! Ha úgy érzed, Neked, vagy gyermekednek is szüksége van most erre a támogató erőre, kérd most, mielőtt elfogy!

Eredeti kristályok, nikkelmentes fém díszek, hatásgarancia!

Azt fogod érezni, hogy

 • Optimális szintre emelkedik az önbecsülésed, sokkal magabiztosabbá válsz
 • Elfogadóbb leszel magaddal szemben
 • Sugárzóbb vagy, hiszen növekvő önbizalmad azzá tesz
 • Vonzóbbá válsz ezáltal
 • És egyre több sikeres helyzetet vonzol,
 • S így egyre boldogabb leszel!

 

EZ FANTASZTIKUS AJÁNLAT! KÉREM! (KATTINTS IDE!)

 

Ez jelenleg a legkedvezőbb árú programozott ékszer kollekció, érdemes most lefoglalni, mert nagyon hamar elfogynak a különleges új ékszereink az előrendelési akciók során! (Csak 3×10 db elérhető 20 db ezen a mesés áron!) 

 

ÚTRAVALÓ: SZERENCSE VONZÁSA ÉS SIKER

Hiszek a szerencsémben,
a felszabadult nevetésben,
az ölelés gyógyerejében,
a pillanatok szépségében!

Szerencsés az életem,
ez a nap áldást hoz nekem.
Átsegít minden helyzeten
belső derűm, erős hitem.

 

Szerencsevonzó és Siker programozott kristály karlánc

 

NAGYON TETSZIK! EZT KÉREM! (KATTINTS IDE!)

Mennyit ér Neked a pozitív változás, a boldogabb életérzés?

A készlet erejéig (20 db!) 18.000 Ft helyett mindössze 6990 Ft a Tudatkulcs legújabb, sehol máshol nem kapható ÚTRAVALÓ programozott kristály karkötő.  Megér 6990 Ft befektetést önmagadba? (Pláne, hogy itt is érvényes a Tudatkulcs egyedi dupla garancia!)

 

ÚTRAVALÓ: ÖRÖMTELI, HATÉKONY TANULÁS, SIKERES TOVÁBBTANULÁS

Szorgalmas vagyok, sikert aratok!

Napról napra bátrabb és ügyesebb vagyok!

Könnyedén tanulok és oldok meg minden feladatot!

Magabiztos, határozott, sikeres vagyok!

Minden vizsgám sikerül, mindent amit kell, tudok!

 

Tanulás segítő programozott kristály karlánc

EZ FANTASZTIKUS AJÁNLAT! KÉREM! (KATTINTS IDE!)

 

LEGALACSONYABB ÁR GARANCIA! 

Az Útravaló ékszerek a webáruházban sem kaphatóak, nagyon kevés készül belőlük és most extra kedvezményesen vásárolhatod meg őket! 

 

Miért vásárolj eredeti Tudatkulcs programozott kristályokat?

Nemcsak több száz elégedett vásárlóm, hanem én magam is évek óta használom a programozott kristályokat és érzem áldásos hatásukat! Támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Tudatkulcs kristály karkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre! 

Miben más, mint egy átlagos kristály karkötő,melyet bármelyik ásványboltban beszerezhetnél?

Ezek a kristályok nemcsak fel vannak töltve szeretettel, hanem alap programjuk felerősödik a speciális programozásnak köszönhetően és a környezetükből más információt nem vesznek fel, ellentétben más, boltban kapható kristály karkötőkkel, melyek nem programozottak!

Az általam programozott, feltöltött kristályokkal kapcsolatban E. Vikitől arról kaptam visszajelzést, hogy miután feltöltöttem a már meglévő kristályait, azonnal azt érezte, hogy valami melegség árad a karkötőiből és ezen még ő is meglepődött, mert korábban nem tapasztalta, pedig régóta hordja a boltban vásárolt, nem programozott kristály karkötőket.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

 

EZ IGEN!!! KÉREM AZ ÚTRAVALÓ KARKÖTŐT!(KATTINTS IDE!)

 

Mit mondanak, akik használják a Tudatkulcs programozott kristályokat?

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!” – Anikó Budapestről

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék  hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.”  – Katalin

Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

“Az első, amit észrevettem, hogy könnyedebben, optimistábban állok hozzá a dolgokhoz és a legtöbb esetben zökkenőmentesen tudom elintézni a dolgaimat azóta, mióta minden nap magamnál hordom. Például nem állok órákig sorban a postán, hamarabb kapok parkolóhelyet, vagy éppen jó időben csípem el a legelfoglaltabb ügyfelemet.” – E. Kinga Pécsről

 

LEGALACSONYABB ÁR GARANCIA!!! 

KÉREM AZ ÚTRAVALÓ KARKÖTŐMET

EZEN A VALÓBAN AJÁNDÉK ÁRON!!!

(KATTINTS IDE!)