KRISTÁLY TERÁPIA

 
Tapasztald meg a kristályok és az érintés életjobbító hatását!
 
Gyere el és éld át a test-lélek-szellem harmóniáját! Ha úgy érzed, le vagy merülve, céltalan vagy, fásult, megrekedtél és szeretnél elindulni, vagy szeretnél ellazulni, magad mögött hagyni a feszültségeket, jelentkezz be kristály kezelésre ide kattintva! 

Egy egyedi és különleges Tudatkulcs Theta Crystal Massage kezeléssel várlak, mely során a tiszta szeretet terében harmonizáljuk a csakráidat, energetikailag feltöltődsz és megtapasztalod a harmóniát, valamint a szeretetteljes elfogadást. A kristályok energiája és az érintés gyógyító ereje segít a folyamatban. Ez a kezelés ötvözi és hatványozza a kristálygyógyászat és a frissítő masszázs hatásait, de alapvetően más, mint a hagyományos masszázs, mert itt a főszerep a kristályoké.
 
stones-337648_1920

 

Miért válassz engem?

Aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással fogsz találkozni és a tapasztalatok alapján feltöltődést, ellazulást ad Számodra a találkozónk, harmóniába hoz önmagaddal.

Okleveles kristálygyógyász, valamint svéd, shiatsu, illetve lomi-lomi masszőr vagyok, emellett a kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg). Az ásványok csodálatos hatását nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben. Life és business coach, valamint tudatosság és boldogságterapeuta végzettséggel is rendelkezem.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

A kezelés Budapest belvárosában, nyugodt és kellemes környezetben zajlik.

A kezelést követően kérésre kedvezményes áron összeállítom a Te programozott kristályokból álló csakra szettedet, vagy karkötődet, mely abban támogat Téged, hogy a csakráid továbbra is harmóniában működjenek.
 
Mennyibe kerül a kristály kezelés?

Az egy órás Theta Crystal Massage kezelés díja 10.000 Ft. Amennyiben 5 alkalmas bérletet veszel, egy kezelés 9.000 Ft befektetés önmagadba!
 
Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!