KÁRTYAVETÉS-SORSELEMZÉS


 
Tanácsadás: sorselemzés és sorsalakítás!
 
A kártyavetés több, mint jóslás, hiszen a kártyák segítségével jobban rálátsz jelen problémáid hátterére, segít a döntések meghozatalában és a tudatos életvezetésben is. Megismered a jelen hozzáállásodból fakadó irányt és lehetőséged lesz egy új nézőpontból, tudatossággal alakítani a jövődet.

Ha úgy érzed, elakadtál, szeretnéd megérteni és megoldani a felmerülő problémáidat, tudatos döntéseket hozni, új irányba indulni, avagy szeretnél jobban rálátni az életedben zajló sokszor rejtett folyamatokra, a párkapcsolatodra, kapcsolataidra, jelentkezz be személyes kártyavetésre ide kattintva! 

Elsősorban Tarot és Symbolon kártyákat használok, mely utóbbi kártyát az asztrológia módszerével ötvözve egy kibővített konzultáció keretében lehetőséged van a sorselemzés mellett személyiségelemzésre, mélyebb szintű tudatosításra és személyes erőforrásaid feltérképezésére is.

Points of You kártyákat is alkalmazok a tanácsadásaimon, melynek segítségével és erőt adó kérdésekkel Te magad lelsz rá a válaszokra és én ebben a folyamatban támogatlak Téged!

 

Itt Te vagy a fókuszban! 

A konzultáció 1,5 órás és Budapest belvárosában, harmonikus, nyugodt környezetben zajlik.

   

 • Sorselemzés
 • Döntések és lehetőségek
 • Jövőkép és 3 hónapos előrejelzés
 • Éves elemzés
 • Párkapcsolat elemzés
 • Kapcsolat elemzés
 • Tudatalatti folyamataid megismerése
 • Életfeladatod megismerése
 • Erőforrásaid megtalálása
 • Álomelemzés

 

tarot-991041_960_720
 

Miért válassz engem?

Aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással fogsz találkozni és gyakorlati segítséget nyújt, valamint új szemléletmódot ad Számodra a találkozónk.

Egy évtizede napi szinten foglalkozom kártyavetéssel, folyamatosan tanulok, bővítem tudásom és saját kártyákat is készítettem. Tudatosság és boldogságterapeuta végzettséggel is rendelkezem.

Az élet számos területén segítenek a kártyák és én magam is naponta használom őket a saját életem alakításában. Cigánykártya, Tarot, Symbolon és Points of You kártyákat használok attól függően, hogy mire keresek megoldást és válaszokat.

A kártyák mellett számos segítő módszert és eszközt alkalmazok, az asztrológiát, a számmisztikát, a programozott kristályokat és a Theta Healing csodálatos módszerét, mellyel hatákonyan tudjuk oldani a blokkokat és elakadásokat.

A tanácsadást követően kérésre kedvezményes áron összeállítom a Te személyes kristályszettedet, mely egyedi és személyre szabott, s abban támogat Téged, hogy a megkezdett úton tudatosan tovább tudj haladni.
 
Ajánló

velemeny

 

Mennyibe kerül?

A másfél órás sorselemzés, tanácsadás 15.000 Ft befektetés önmagadba.

 

Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!