KÁRTYAVETÉS-SORSELEMZÉS

Tanácsadás: sorselemzés és sorsalakítás!

A kártyavetés több, mint jóslás, hiszen a kártyák segítségével jobban rálátsz jelen problémáid hátterére, segít a döntések meghozatalában és a tudatos életvezetésben is. Megismered a jelen hozzáállásodból fakadó irányt és lehetőséged lesz egy új nézőpontból, tudatossággal alakítani a jövődet.

Ha úgy érzed, elakadtál, szeretnéd megérteni és megoldani a felmerülő problémáidat, tudatos döntéseket hozni, új irányba indulni, avagy szeretnél jobban rálátni az életedben zajló sokszor rejtett folyamatokra, a párkapcsolatodra, kapcsolataidra, jelentkezz be személyes kártyavetésre ide kattintva! 

Elsősorban Tarot, Symbolon, valamint speciális képkártyákat használok. A Symbolon kártyát az asztrológia módszerével ötvözve egy kibővített konzultáció keretében lehetőséged van a sorselemzés mellett személyiségelemzésre, mélyebb szintű tudatosításra és személyes erőforrásaid feltérképezésére is.

Points of You, valamint OH kártyákat is alkalmazok a tanácsadásaimon, melynek segítségével és erőt adó kérdésekkel Te magad lelsz rá a válaszokra és én ebben a folyamatban támogatlak Téged!

A képkártyákkal és coaching módszerekkel segítek abban, hogy saját magad találj rá a válaszokra önmagadban, új irányvonalakat fedezz fel és támogatlak a célod felé vezető úton.
 
Itt Te vagy a fókuszban! 

A konzultáció 1, illetve 1,5 órás és Budapest belvárosában, harmonikus, nyugodt környezetben zajlik.

 • Sorselemzés
 • Döntések és lehetőségek
 • Jövőkép és 3 hónapos előrejelzés
 • Éves elemzés
 • Párkapcsolat elemzés
 • Kapcsolat elemzés
 • Tudatalatti folyamataid megismerése
 • Életfeladatod megismerése
 • Erőforrásaid megtalálása
 • Felismerések, új irányvonalak
 • Célok elérése
 • Álomelemzés

 

tarot-991041_960_720
Miért válassz engem?

Aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással fogsz találkozni és gyakorlati segítséget nyújt, valamint új szemléletmódot ad Számodra a találkozónk.

Egy évtizede napi szinten foglalkozom kártyavetéssel, folyamatosan tanulok, bővítem tudásom és saját kártyákat is készítettem. Life és business coach, valamint tudatosság és boldogságterapeuta végzettséggel is rendelkezem.

Az élet számos területén segítenek a kártyák és én magam is naponta használom őket a saját életem alakításában. Cigánykártya, Tarot, Symbolon, Coaching, Points of You és OH kártyákat használok attól függően, hogy mire keresek megoldást és válaszokat.

A kártyák mellett számos segítő módszert és eszközt alkalmazok, a coachingot, a rajzelemzést, az asztrológiát, a számmisztikát, a programozott kristályokat és a Theta Healing csodálatos módszerét, mellyel hatékonyan tudjuk oldani a blokkokat és elakadásokat.

A tanácsadást követően kérésre kedvezményes áron összeállítom a Te személyes kristályszettedet, mely egyedi és személyre szabott, s abban támogat Téged, hogy a megkezdett úton tudatosan tovább tudj haladni.

Ajánló

velemeny

 

Mennyibe kerül?

A személyes konzultáció díja 2019. március 1-től 12000 Ft/óra befektetés önmagadba,
telefonon/Skype-on/messengeren 10000 Ft/óra. Kérlek, jelezd a kapcsolatfelvételi űrlapon, melyiket választod!

 

Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!