ASZTROLÓGIA

Tanácsadás és új irányvonalak

Ha úgy érzed, elakadtál, szeretnéd jobban megismerni önmagad és életed térképét, megérteni és megoldani a felmerülő problémáidat, új irányba indulni, avagy szeretnéd jobban megismerni önmagad, jobban rálátni a párkapcsolatodra, kapcsolataidra, jelentkezz be személyes asztrológiai tanácsadásra ide kattintva! 

 

“Pszichológusként elsősorban az érdekelt, hogyan világít rá a horoszkóp bizonyos jellembeli komplikációkra. Bonyolult diagnózis esetén rendszerint horoszkópot állítok fel, hogy az esetet más szempontból is szemügyre vehessem. Meg kell mondanom, az asztrológiai adatok nagyon gyakran világossá tettek olyan tényeket, amelyeket más módon képtelen lettem volna megérteni.”
 Carl Gustav Jung híres pszichiáter, pszichológus, analitikus

 

Itt Te vagy a fókuszban! 

A konzultáció másfél órás, személyesen, telefonon, illetve Skype-on elérhető! Utóbbi előnye, hogy akár vidékről, akár külföldről is tudsz velem konzultálni!

 • Személyiség- és sorselemzés
 • Életfeladatok és célok feltérképezése
 • Párkapcsolat, kapcsolat elemzés
 • Gyermek horoszkóp
 • Éves horoszkóp
 • Karma elemzés
 • Kérdő asztrológia
 • Születési idő pontosítása
 • Megoldás központúság és útmutatás
 • Tehetség és erőforrások megtalálása
 • Asztro tréning

 

esoteric-652638_960_720

Miért válassz engem?

Aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással fogsz találkozni és gyakorlati segítséget nyújt, valamint új szemléletmódot ad Számodra a találkozónk.

Diplomás asztrológus vagyok, több mint egy évtizede napi szinten foglalkozom asztrológiával, az alap asztrológia képzésen túl tanultam tradicionális asztrológiát, ókori és középkori technikákat is. Ezután mesterképzésen vettem részt, valamint specializálódtam, okleveles karma asztrológus is vagyok. Life és business coach, tréner, valamint tudatosság és boldogságterapeuta végzettséggel is rendelkezem, a tudatos életvezetést, sorsalakítást saját fejlesztésű Asztro tréning módszeremmel segítem.

Az asztrológia mellett számos segítő módszert és eszközt alkalmazok, például a megoldás fókuszú coachingot, a rajzelemzést, a meseterápiát, a tranzakcióanalízist, a Points of You, az OH, valamint a Tarot, a Symbolon kártyát és speciális képkártyákat, a számmisztikát, a pozitív megerősítéseket, a programozott kristályokat és a Theta Healing csodálatos módszerét, mellyel hatékonyan tudjuk oldani a blokkokat és elakadásokat.

A tanácsadást követően kérésre kedvezményes áron összeállítom a Te személyes kristályszettedet, mely egyedi és személyre szabott, s abban támogat Téged, hogy a megkezdett úton tudatosan tovább tudj haladni.

 

Ajánló

velemeny

 

Mennyibe kerül?

A személyes konzultáció díja 12000 Ft/óra befektetés önmagadba,
telefonon/Skype-on/messengeren 10000 Ft/óra.
Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!