KITELJESEDÉS AKCIÓ!!! MINDEN KRISTÁLYSZETT EXTRA AKCIÓBAN, CSAK MOST!!!

 

ELJÖTT A KITELJESEDÉS IDEJE!

 

Kristály szettek TK

 

TELIHOLD ÉS SZÁZSZOROS TEREMTŐ NAP VAN!

 

Kedves Útitársam!

 

Augusztus 7-9 között a Tudatkulcs legfényesebb csillagait, a különleges, segítő programozott kristályszetteket értékükhöz képest töredék áron vásárolhatod meg! Ma extra kedvezménnyel fektethetsz be önmagadba, és a sikereidbe! 

 

IGEN!!! ÉN IS KÉREK EGY KITELJESEDÉS SZETTET!

 

Gondoltad volna, hogy ezek a ragyogó kis kövek nemcsak szebbé varázsolhatják a teret körülötted, hanem segíthetnek a problémáid megoldásában is? 

Az ásványok gyógyhatásairól számos tanulmányt olvashatunk, ám azt kevesebben tudják, hogy programozhatóak is, ezáltal segítenek egy-egy életterületünk harmonizálásában!

Régóta kerestem egy olyan módszert, amivel a tanácsadást követő pozitív irányt meg lehet tartani, valamint a megerősítéseket rögzíteni és akkor is élvezni áldásos hatásaikat, amikor tudatosan épp nem gondolunk rájuk. Azonnal magával ragadott a programozott kristályokban rejlő lehetőség, magam is kipróbáltam és megtapasztaltam segítő erejüket.

Ha szereted a Tudatkulcs megerősítéseket, itt a lehetőség, hogy mindig Veled legyenek a kristályok segítségével!

CSAK 2 NAPIG a segítő KITELJESEDÉS ásványszetteket igen jelentős kedvezménnyel, 40% – kal olcsóbban vásárolhatod meg! Próbáld ki a hatásukat, figyeld, hogyan alakítják át harmonikussá az életed különböző területeit!

 

HOGYAN SEGÍTENEK A TUDATKULCS KRISTÁLYOK?

Semmi “hókuszpókusz” nincs benne. (Tudtad? A kristályok információ tároló képességét többek között a számítógépekben is alkalmazzák.)

A kvarckristályokba egy speciális módszerrel pozitív információkat, programokat teszek, mely minden nap segíteni fog Téged, az aurádban fogja kifejteni jótékony hatását! Fontos, hogy az általam programozott kristályok a környezetből nem vesznek fel más (negatív) információt, ellentétben a boltokban kapható kristályokkal, melyek a térből felvett információkat felveszik és kisugározzák (igen, a diszharmonikus információkat is, sajnos.)

A Tudatkulcs programozott kristály fokozatosan átalakítja a diszharmonikus rezgéseket és harmonikussá teszi az életedet. A pozitív megerősítésekhez hasonlóan folyamatosan hat Rád a pozitív információ, mint egy gyógyító szimfónia!

A Tudatkulcs kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. 

Fontos, hogy légy figyelmes, vedd észre, tanúsítsd a változásokat, légy hálás a legapróbb örömteli eseményért is, ami ér! Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Van, amikor csak később veszi észre az ember, hogy mennyivel előrébb tart, ezért fontos, hogy légy tudatos, nyitott, befogadó és hálás minden apró változásért, mert amire figyelsz, az növekszik az életedben!

Hatékony problémamegoldás programozott kristályokkal – legyen a közeledben a Te szetted és a változás beindul!

 

Nézd csak, mi mindenre alkalmazhatod a kristályokat:

 

Pénzrendező szett körben TK

 

PÉNZRENDEZŐ KRISTÁLYSZETT

 

– Segít lebontani a pénzzel kapcsolatos gátló hiedelmeket 

– Segít, hogy örömteli érzéseket kapcsolj a pénzhez

– Segít elérni és megélni az anyagi bőséget

– Segít abban is, hogy sikerszokásokat alakíts ki a pénzzel kapcsolatban

– Segít abban, hogy az életedben a pénzáramlás optimálissá váljon!

 

A szett 8 db kis méretű programozott ásványból áll, melyek az alábbiak: obszidián, hegyikristály, tigrisszem (vagy citrin), ametiszt, rózsakvarc, karneol, kalcedon és jáspis. Mindegyik kövecske más és más programmal segít abban, hogy pénzügyeid rendben legyenek és a pénzáramlás beinduljon az életedben!

 

“A pénzvonzó kristálykő volt az első Tudatkulcs programozott ásvány, amivel megleptem magam. Már lassan fél éve kerestem munkát és – Timke, ez hihetetlen!- de már másnap felhívtak és a meghallgatás után fel is vettek! Köszönöm!!!”

 

– Anikó Budapestről

 

“Nagyon szívembe zártalak ám! mert nagyon sokat segítettél nekem, mikor tényleg szükségem volt rá. Nélküled és a tanácsaid nélkül (ja és a kövecskék nélkül) biztos nem lett volna ilyen hamar munkám!” – Nemrég kaptam ezt a szívmelengető visszajelzést egy nagyon kedves Útitárstól. Áldás, áldás, hála!

 

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is akciósan, ha van üzleted és tartsd a pénztárgépedben! Észre fogod venni a különbséget!

A Pénzrendező kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most FÁLÁRON, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Párkapcsolat kristályszett TK

 

SZERELEMVONZÓ ÉS KAPCSOLATJAVÍTÓ KRISTÁLYSZETT

 

– Lelki társ bevonzásához

– Szerelmi kapcsolat javításához

– Gyermekáldás elősegítéséhez

– Kapcsolatjavításhoz családtaggal, baráttal, főnökkel, munkatárssal

 

Ez a szett abban segít, hogy örömteli kapcsolataid legyenek! A megrendelésnél külön jelezd kérlek, hogy mire szeretnéd használni: társra vágysz, vagy például a főnököddel szeretnél jobb viszonyt kialakítani? Ennek megfelelően fogom beprogramozni a kristályokat.

A szett 5 darab kis méretű programozott kristályból áll, melyek az alábbiak: hegyikristály, jáspis, tigrisszem, aventurin és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is az akcióban, hogy ne csak a szerelemben, hanem más kapcsolatodban is segítsen helyreállítani a harmóniát!

A Szerelemvonzó – kapcsolatjavító kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék  hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.”  – I. Katalin

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Harmónia és védelem lakásba TK

 

HARMÓNIA AZ OTTHONODBAN KRISTÁLYSZETT

 

– Elősegíti, hogy otthonodban béke, szeretet, harmónia legyen

– A diszharmonikus rezgéseket harmonikus rezgésekké alakítja

 

A Harmónia kristályszett 4 db közepes méretű rózsakvarc marokkőből áll, melyeket a lakásod 4 legtávolabbi sarkában érdemes elhelyezni. A diszharmonikus rezgéseket harmonikussá alakítja az otthonodban, így amikor a család hazaér egy-egy nehéz nap után fáradtan, idegesen, még ekkor sem maradnak a diszharmonikus energiák a térben! 

Ha van üzleted, érdemes most két szettet vásárolnod az akcióban, hogy ott is elősegítse a békés, szeretetteljes légkört!

A Harmónia szett alap ára 15000 Ft, ám most mindössze 9000 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Testsúly harmonizáló szett TK

 

TESTSÚLY HARMONIZÁLÓ KRISTÁLYSZETT

 

– Segít az ideális testsúlyod elérésében és megtartásában

– Segít az egészséges önbecsülés kialakításában

– Támogat a helyes táplálkozás kialakításában

– Segít a méregtelenítésben!

 

Ez a kristályszett ideális választás nemcsak túlsúllyal küszködőknek, hanem azok számára is, akik nem rendelkezdnek reális énképpel, étkezési zavarokkal, anorexiával, bulimiával küzdenek. Segít, hogy egészséges önértékeléssel rendelkezz, támogat a helyes táplálkozás megvalósításában, a méregtelenítésben és abban is, hogy feloldja a súlyprobléma okát. 

A szett 5 db kis méretű ásványból áll, melyek a következők: ametiszt, aventurin, zöld achát, tigrisszem és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

Vásárolj most akciósan két szettet és ajándékozz meg vele valakit, aki szeretne fogyni, vagy hízni, aki úgy érzi, hogy szeretne változtatni a testsúlyán! Hálás lesz érte!

Fontos! A kristályszett az ideális testsúly elérésében segít, ami a Te számodra és a tested számára legmegfelelőbb súly!

A Testsúly harmonizáló kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Csakraharmonizáló szett

CSAKRA HARMONIZÁLÓ KRISTÁLYSZETT

 

– Harmonizálja a csakráid működését, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy vitalitásod megőrizd, tested-lelked-szellemed harmonikusan működjön.

 

A szett 7 db kis méretű csakrakövet tartalmaz, melyek sorrendben:

  • a vörös jáspis a gyökércsakrát harmonizálja,
  • a narancssárga karneol a szakrális (nemi) csakrát,
  • a tigrisszem a solaris plexust (napfonat csakrát) harmonizálja,
  • a rózsakvarc a szívcsakrádat,
  • a kalcedon a torokcsakrát,
  • az ametiszt a harmadikszem csakrát,
  • a helyikristály a koronacsakrát hozza egyensúlyba.

Mindig tartsd magadnál az ásványszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

A Csakra harmonizáló kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

“Amióta használom, úgy érzem, kevesebbet aggódom az egészségem miatt. Korábban sokat szorongtam emiatt. Amit még észrevettem, hogy tudatosabb lettem a testem jelzéseire és jobban bízom a testemben.” – Rebeka

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Tanulást segítő szett külön

TANULÁST SEGÍTŐ KRISTÁLYSZETT

 

– Örömteli tanulás

– Oldódik a vizsgadrukk!

 

Segíts gyermekednek ezzel a kristályszettel abban, hogy örömmel, könnyebben tanuljon, jobban teljesítsen és dolgozatírás, felelés során csökkenjen a vizsgadrukk, a lámpaláz! Természetesen nemcsak gyerekeknek segít, hanem felnőtteknek is, bármilyen tanulnivaló elsajátításánál!

A szett 3 db kis méretű kristályból áll, melyek a következők: hegyikristály, ametiszt és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál az ásványszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását!

A Tanulást segítő kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Angyali védelem szett TK

 

ANGYALI VÉDELEM KRISTÁLYSZETT

 

– Védelem a káros sugárzások ellen, az időjárási károk ellen is!

– A számodra előnytelen rezgéseket átalakítja pozitív rezgésekké

– Segít elűzni a rosszkedvet és örömre hangol

– Segít a félelem, a pánik leküzdésében

– Segít a lelki béke megteremtésében!

 

A szett 5 db kis méretű programozott ásványból áll, melyek az alábbiak: hegyikristály, jáspis, tigrisszem, aventurin és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is akciósan és add meg az otthonodnak is ezt a védelmet!

Az Angyali védelem kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!” – Viki

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Karma segítő TK

 

TEST-LÉLEK-SZELLEM HARMÓNIÁJA: KARMA SEGÍTŐ KRISTÁLYSZETT

 

– Harmonizál

– Segít áramoltatni a szeretetet az életedben

– Támogat abban, hogy tudatos legyél

– Karmikus blokkok oldásában segít

– Szeretetteli, boldog érzéseket áramoltat!

 

A szett 6 db kis méretű programozott ásványból áll, melyek az alábbiak: hegyikristály, jáspis, ametiszt, aventurin, kalcedon és rózsakvarc.

Mindig tartsd magadnál a kristályszettet, hogy az aurádban kifejtse jótékony hatását! Vásárolj egy másik szettet is akciósan és ajándékozd meg vele társadat, családtagodat is!

A Karma segítő kristályszett alap ára 8000 Ft, ám most mindössze 4800 Ft-ért a tiéd lehet! Sőt! A postaköltség belföldre a rendelés mennyiségétől függetlenül díjmentes! Amennyiben Amennyiben egyszerre 3 extra akciós szettet választasz és augusztus 10-ig beérkezik az utalásod, választhatsz az ajándékok közül: pénzvonzó kristálykő, védelem kristálykő, harmónia kristálykő!

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

AZ ÁSVÁNYSZETTEK CSAK 2 NAPIG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG FÉLÁRON RENDELHETŐEK! ILYEN AKCIÓ EBBEN AZ ÉVBEN MÁR NEM LESZ!!! ÉRDEMES SIETNI, MERT MINDEGYIK SZETTBŐL CSAK 20 DB VAN KÉSZLETEN!

Ha később visszajössz és valamelyik szettnél azt látod, hogy elfogyott, akkor sajnos az akció arra a termékre vonatkozóan már véget ért.

 

>> MEGRENDELEM!

(kattints ide!)

 

Tanulást segítő szett és többi szett

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

Hogyan hatnak a programozott kristályok?

Az ásványokat sokan pusztán szép tárgyaknak tekintik, ám régóta tudjuk, hogy minden természetes ásvány egy-egy csak rá jellemző frekvencián rezeg és ezt bocsájtja ki a külvilágba. Mi magunk, a szerveink is bizonyos frekvencián rezegnek, ha harmonikusan, akkor egészségről beszélünk, ha diszharmonikusan, akkor az egyensúly felbomlásáról, tartós fennállása esetén pedig betegségről van szó.

Az ásványok abban támogatnak bennünket, hogy a rezgéseink ismét harmonikussá váljanak. A programozott kristályok célirányosan segítenek ebben. Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (a zsebünkben, ékszerként magunkon), tehát folyamatosan az auránkban legyenek, mert ott fejtik ki a hatásukat. Ne feledjük, a diszharmónia sem azonnal a testben jelenik meg, hanem először az aurában érzékelhető.

Mennyi idő alatt érezhető a hatásuk?

Ha minden nap magadnál tartod őket, legkésőbb 3 hónapon belül. Mindenkinél más ez az időtartam, van, akinél szinte azonnal hat!

Fontos, hogy légy figyelmes, vedd észre, tanúsítsd a változásokat, légy hálás a legapróbb örömteli eseményért is, ami ér! Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Van, amikor csak később veszi észre az ember, hogy mennyivel előrébb tart, ezért fontos, hogy légy tudatos, nyitott, befogadó!

Kell-e tisztítani, tölteni a programozott ásványaimat?

A fenti ásványszetteket nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból. 

Miért éri meg kifejezetten Tudatkulcs programozott ásványt rendelni?

Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat!

Ezen felül mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

 

“Köszönöm, hogy az elsők között próbálhattam ki a Tudatkulcs Pénzrendező kristály karkötőt! Bár nemrég óta van velem, de annyit már elmondhatok, hogy nagyon különleges ékszer: már napok óta fájt a karom, amikor megérklezett a karkötő. Fel is tettem rögtön a csuklómra és kb. 10 perc alatt majdnem teljesen megszűnt a fájdalom. Bár a pénzáramlás segítésére van programozva, a megtisztított és szeretettel feltöltött hegyikristályok, melyek a karkötő alapját képezik, nagyon hatásosak és ezt a saját bőrömön tapasztaltam, anélkül, hogy erre számítottam volna. Hálásan köszönöm!” – T. Mariann

 

>> RENDELEK! 

(kattints ide!)